Izdavanje državne zemlje u zakup

To sa stocarima i pravom preceg je cist promasaj i nikad nisam bio za taj vid pomoci stocarima. Povrsinu za zakup drzavnog zemljista treba ograniciti na max 30 Ha i uvesti strozija pravila. Nisam nesto zakljucio da su stocari napredovali od te zemlje , naprotiv. Znam da ce me odmah neki stocari uzeti na zub, ali kad tad ce videti da sam bio u pravu. Pametno gazdovanje imovinom je vrlina koju nasa drzava ovog momenta nema, nazalost.

Da ali zar nije ogranicvenje na 100ha? Ne moze nikako uzeti 600ha pa i da ima 10000000 svinja.

Svasta, verujem da ima svega!
Cuo sam nesto spominju da hce da ugase to prece davanje stocarima ali kao da ce im pojacati subvencje po grlu

Gogi samo da te obavestim da je kod nas u opštini koliko grla toliko hektara.Znači nema onih 60% i šta ti ja znam.Zači ide 150 grla krupne stoke -150ha zemlje i još pravo da odmah na istoj licitaciji uzme i onih 50ha po gazdinstvu kao što mi imamo pravo.

pitam clanove iz opstine temerin, kako je prosla licitacija jer kako znam oni su imali licitaciju u ponedeljak, po dosta paprenim pocetnim cenama ( 59000-61000din).

Da li neko zna ima li negde da se skine plan zemljišta za licitaciju državne zemlje u opštini Vrbas izašao je oglas ali nemogu nigde da nadjem kako su podeljene parcele.

A nisu postavili to sam prvo pogledao ali oni su ažurni samo da uzmu pare a što se tiče obaveštenja i slično to je već problem sa njima

Da li neko zna ima li negde da se skine plan zemljišta za licitaciju državne zemlje u opštini Vrbas izašao je oglas ali nemogu nigde da nadjem kako su podeljene parcele.
Sve ce zvanicno biti u ponedeljak i mape i cenovnici,a danas je samo na oglasnoj tabli u opstini istaknuto!Inace mapu mozes dobiti kod Bojana u kancelariji on ti je odstampa!:ppozdrav:

pa ja sam pročitao u novinama imaju površine i početne cene i brojevi parcela samo još da nabavim mapu inače hvala za info :ppozdrav:

tomo u dnevniku je bilo
ta peera to imam ali mi fali samo plan parcela to pokušavam da nadjem u svakom slučaju hvala

Nazad
Vrh