Izdavanje državne zemlje u zakup

Danas u Vrbasu se licitirala crkvena zemlja 63ha koja je pre par dana vracena crkvi,a epilog 540evra po ha i onda kukamo sto nas sisaju poreznici i drzava!

Tomo VS Zar se kod vas i nedeljom licitiraju zemlje? A cena od 540e je po meni kao naslov pesme od Bore čorbe o kako je lepo biti glup.......

Jedno pitanjce dragi forumasi.Ako imam registrovanu farmu,tj pravo preceg zakupa,da li mogu da licitiram zemlju po pravog preceg zakupa ioko ne placam PIO za poljoprivredu,nadam se da ce neko da razume moje pitanje?:osmeh:

Gogi samo da te obavestim da je kod nas u opštini koliko grla toliko hektara.Znači nema onih 60% i šta ti ja znam.Zači ide 150 grla krupne stoke -150ha zemlje i još pravo da odmah na istoj licitaciji uzme i onih 50ha po gazdinstvu kao što mi imamo pravo.

Nije svugde isto. Meni su ove godine dodelili 1,2 ha neke baruštine bogu iza tregera. Inače imam 16 umatičenih krava (oko 35 grla krupne stoke ukupno). Čeka se 2015, tada će navodno isteći zakup pa će sva zemlja na licitaciju.

Danas je kod nas gorilo ljudi nisu ni znali koliko placaju samo se dize cena ,haos sutra od 8 ujutru nastavak ,ukratko sou program

kod nas sutra licitacija do juce se pucalo iz praznih pusaka,a sutra cemo videti sta ce biti oce li biti i koja puna!Inace B.D.polje se dogovorilo,Kucura se dogovorila,S.Selo i Kosancic su se dogovorili jedino Vrbas i Zmajevo ce da budu najgori od sve dece bez dogovora vec borba prsa u prsa!

Nazad
Vrh