Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moras da imas prijavljen PIO preko poljoprivrede,potvrdu prilazes u dokumentaciji,a dug ukoliko imas to je nesto drugo...Jedno pitanjce dragi forumasi.Ako imam registrovanu farmu,tj pravo preceg zakupa,da li mogu da licitiram zemlju po pravog preceg zakupa ioko ne placam PIO za poljoprivredu,nadam se da ce neko da razume moje pitanje?
Jesi li siguran u to.Moram da znam da li da reg.farmu ili da se ne uplicem u to,jer sam prestao da budem osiguranik pio preko poljoprivreda,a zakup drz.zemlje mi istice 2015.Za farmu te niko nepita dali si pio osiguran preko poljoprivrede,toje izgleda rupa u zakonu
Gogi samo da te obavestim da je kod nas u opštini koliko grla toliko hektara.Znači nema onih 60% i šta ti ja znam.Zači ide 150 grla krupne stoke -150ha zemlje i još pravo da odmah na istoj licitaciji uzme i onih 50ha po gazdinstvu kao što mi imamo pravo.
Nemora da znaci,to se ocekivalo i kod nas medjutim u zadnjem momentu pao dogovor i sve kupljeno po pocetnim cenama.Poslušaj sutra i prekosutra kada budu KO Vajska i KO Bačko Novo Selo,još jače cene