Ne znam tačno. Jedna parcela se uvek radi nocu i u sumrak, a zašto ne znam.Jesu to sve masine od istog gazde ? Prvo je bio Case od 150-170ks,pa onda ostali ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam tačno. Jedna parcela se uvek radi nocu i u sumrak, a zašto ne znam.Jesu to sve masine od istog gazde ? Prvo je bio Case od 150-170ks,pa onda ostali ??
Napravite peticiju i saljite za ministarstvo,ako mozete obavezno zaobidjite opstinu,jer on radi sa lokalnim tajfunima.Ne znam tačno. Jedna parcela se uvek radi nocu i u sumrak, a zašto ne znam.
Imaju dobre farove,pa steta da ostanu neiskoristeni.Ne znam tačno. Jedna parcela se uvek radi nocu i u sumrak, a zašto ne znam.
e izborimo sa tajfunima, firmama, koji traze gazdinstva po selu koja ce im izlicitirati zemlju.Nude im da ce ih pokriti racunima da bi ovi mogli ostvariti subvencije i da ce im platiti pio u naredih 3 godina dok traje zakup.
E za tako nesto treba biti Vucic ili imati muda ko onda sam na vašem mestu ja bih takođe napravio sinhronizovanu akciju uz upotrebu sile i zauzeo zemljište koje su uzurpirali mk,delta,matijević itd.