Izdavanje državne zemlje u zakup

Kod nas se nije moglo licitirati u k.o. u kojoj imas zemlju ako u njoj nemas boravak, recimo imam zemlju u dva okolna sela u vlasnistvu, ali zivim u ovom mom, i nisam tamo nista mogao licitirati. Jedino mi dopustaju ako granicim s tom tablom koju licitiram.

Jel niko nije dobio ugovor od minisrarstva??Piše da se mora izvršiti UKNJIŽBA PRAVA ZAKUPA o svom trošku kod RGZ i dokaz u roku od 30 dana dostaviti ministarstvu.Kod nas je taksa za uknjižbu 8860 rsd po parcelnom broju.Ja na samo jednoj izlicitiranoj njivi imam 5 parc.brojeva.Šta mislite kako su lukavi ovi novi.:ideja:

Šta je bilo ranije,uknjižba zakupa:sta: Ja prvi put čujem za taj termin,a drž.zemlju imam otkad se daje u zakup

Па јел је писало у ранијим уговорима да је то обавеза. У последње време мораш да се укњижиш као корисник.

kod nas do prosle godine uknjizba nije bila obavezna, a od prosle godine je obavezna. ja sam uknjizio drzavnu zemlju. sam postupak trajao je oko 6 meseci.

Kod nas od juce traje akcija potpisivanja peticije,da se u prvi krug licitacije spusti na max. 25ha po gazdinstvu.
Ko je od clanstva iz N.Beceja zainteresovan,neka mi se u p.p. javi.

Znaš ti dobro šta ja mislim.Kod nas veliki pokrenuli inicijativu da se napravi udruženje poljoprivrednika.Hoće i na taj način da se zaštite.

Nazad
Vrh