djordjekrcadinac
Novajlija
Do sada sam dvaput ucestvovao na licitaciji i svaki put je bilo neophodna,izmedju ostalog, i potvrda za pio....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
За тебе само просто питање, јел ти умеш да читаш?Marko ovo ti govorim iz najboljih namera, nemoj se blamirati na forumu ovako javno. Ako vec nesto tvrdis i pogresis priznaj da si pogresio.
Baz zbog pio vas i pitam,nzm jel potreban,jer nzm jeli ja mogu uopste prve godine uplatiti sad to,ili tek nagodinu mogu da uplatim,no sutra cu ici da resavam registraciju pa cu da pitam tamo.
Шта ово треба да значи? Какви изроди, какве личне карте.marko22,
ti si izrod svoje vrste pa te i drzava tako tretira (ni licna karta ti netreba)! kad budes prolazio u ove krajeve svrati na pivo...
Ово за мало да заборавим. Надам се да ово није неки покушај да се овако нешто припише као моје мишљење, пошто овако нешто нисам и никад вероватно нећу написати.Igor je provincijalac kao i mi ostali.
Питао сам те шта ти значи изрод и лична карта. Па или објасни или избриши. Не мислиш да то није увредљиво.Sto kaze Laf nemam ''kade'' da se raspravljam.