kockasalascenej
Član
Ti sto uzmu zemlju u zakup po 100.000 din..ti neplacaju zakup svako normalan to moze zakljuciti....i njima netrebaju subvencije...
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedno je to što vi pričate a po meni drugo što Goran pita.
Ako si ti licitirao neki broj licitacije gde je pored deset obradivih parcela ušlo i recimo dve livade ili pašnjaka oni ti to sigurno neće vratiti.Ustvari neće odbiti te pašnjake a ostaviti ti samo obradivo zemljište.
Svaki put je obradiv ako si uporanako je put u pitanju, dal ce ga izuzeti nakon geometrove potvrde da je neobradiva povrsina? put je sigurno neobradiva povrsina!
dali ostajes pri stavu i ako je asfaltni
Kako neplaćaju? Kad ide po novom unapred.Ako neko ne plati njivu gubi kauciju od 10% i njiva ide u drugi krug na licitaciju.
Prijavi tamo gde si licitirao. Oni ce da naprave komisiju, u kojoj ce najverovatnije biti i inspektori.prijatelj nas je izlicitirao parcelu 53 hektara,na 6 hektara se vodi pasnjk na kome je seoska deponija decija igralista ima tu i nekih malih basta a vise od pola je siprazje. s druge strne ima jos 4-5 h. siprazlje.a oradiva povrsina je samo 33hektara.znaci hvali jos nenih 10 ak.hektara nepostoje nigde.ugovor moze da se menja aneksom ugovora,ali neznam sta priznaju a sta ne?zato pitam one koji su imali slicne probleme?
Mozda ne plate, ali gube depozit i rizikuju inspekciju. Subvencije svakako nece dobiti. Plus kazne i zabrane.Ti sto uzmu zemlju u zakup po 100.000 din..ti neplacaju zakup svako normalan to moze zakljuciti....i njima netrebaju subvencije...
- - - - - - - - - -
Ima ona stara, Cercilova: "Kada želiš da se nešto gurne pod tepih – formiraj komisiju!"Oni ce da naprave komisiju
Naostri siljke od brane i 1 tal postavi tu gde gaze,malo ga ukopaj pa kad dvoje izbuse sve gume vise nece niko da prodje ni da ga teras puskom.@peet, video sam tu fotku ne svidja mi se ni malo
ja imam problem na jednoj parceli gde z'boka dolazi put iz Vladimirovca i ljudi-neljudi nece da obilaze njivu nego pravo s'puta pa preko da skrate putanju do svog cilja, a kamoli kad bi preorao zvanican put, tad bi valjda pogazili celu njivu!
mozda i za ovaj put sto naprave kroz njivu misle da je zvanican
@techa, da je neki glavni ja bi stavio rampu, al na ovom nebi zaradio ni za pivdzana
Uvek istina, osim u ovom slucaju, najverovatnije.Ima ona stara, Cercilova: "Kada želiš da se nešto gurne pod tepih – formiraj komisiju!"
Naostri siljke od brane i 1 tal postavi tu gde gaze,malo ga ukopaj pa kad dvoje izbuse sve gume vise nece niko da prodje ni da ga teras puskom.
Goran 1991@
Ko je kupio parcelu koja izlazi na put Bavaniste-Pancevo kod semenskog centra,vidim da je uzorana par dana pre licitacije.Suncokret je bio a prosle god radili neki Starcevci,njih cetvoro cini mi se ali nisam siguran.
ALMEX je uzeo orali su posle licitacije u utorak ili sredu neznam tacno .
Almex kad se zavrsila licitacija pozvao je radnike i izorali su to za danNaostri siljke od brane i 1 tal postavi tu gde gaze,malo ga ukopaj pa kad dvoje izbuse sve gume vise nece niko da prodje ni da ga teras puskom.
Goran 1991@
Ko je kupio parcelu koja izlazi na put Bavaniste-Pancevo kod semenskog centra,vidim da je uzorana par dana pre licitacije.Suncokret je bio a prosle god radili neki Starcevci,njih cetvoro cini mi se ali nisam siguran.
Ja sam u prosli utorak isao prema Pancevu rano,vec je bilo poorano i 1 prohod gruberom uradjen.ALMEX je uzeo orali su posle licitacije u utorak ili sredu neznam tacno .