zar ti stvarno verujes da to neko plati??
ima tu raznih sema koje vecina jos nece dugo shvatiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zar ti stvarno verujes da to neko plati??
Mnogi grese jer ne racunaju zaradu na svakoj njivi pojedinacno. Voleo bi da vidim racunicu za ovu njivu od 95000 din/ha.Ako uzme 200ha po 25000 onda mu se isplati uzeti 50ha po 95000din,ali su to retki slucajevi
Trebali smo braniti na izborima a ne sada.Situaija je čista nikome nije jasno šta pravobranilac radi.prijavite se za svaki slucaj na vase parcele da mozete da ih branite, ako nema zainteresovanih, odustanite i vi.
Nama je problem i nas bivsi PIK, sadasnji privatnik, u toj tabli od 29 ha koja ide na licitaciji gde ja imam parcelu od 8 kj ili 4.66 ha i Pik ima 11 ha medjutim oni ne zele licitirati jer kazu da imaji pravo prece i oni ionako vec placaju arendu (verovatno Min. Poljo) Mi smo hteli da se dogovorimo sa njima da oni licitiraju i verovatno bi islo po pocetnoj ceni od 32000 din i svako od nas bi njima isplatio svoje trokove za svoju parcelu ali jednostavno nece.prijavite se za svaki slucaj na vase parcele da mozete da ih branite, ako nema zainteresovanih, odustanite i vi.
Skoro sam imao problem da ljudima objasnim ovu matematiku, i kako svojim ne razmisljanjem sami sebi jamu kopaju.Zašto uvek pitate šta će sejati da mu se isplati.Ako je uzeo 200ha po 25000din/ha što da ne uzme 50ha po 95000din/ha