slobapatrola
Član
nikako ko ih terao da oru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde je tu matematika i sta se kasnije desava nikad mi nece biti jasno.Ddnas ocela licitacija u opstini alibunar, prvi rezultati su. alibunar samo 35ha izlicitirao ostalo ostavili za drugi krug, dal ce im to proci ne znam(mac sa 2 ostrice) janosik otislo po pocetnoj, banatski karlovac uprauo sad 10ha po 105 000din, a ostale su im isle od 80 do 100000 hiljada, glad velika glad!!!
Mislim da ce tu svega biti, mada opstina ZR je bas resena da izda to zemljiste, e sada kako ce to da se sve zavrsi cuce se...samo da ne bude da se kosi i zito sa 20 %vlage nocom )Cuo sam da je izlicitirana cena oko Zrenjaninca tj Dunavac i Centa od 150 -170 evra po ha ,posto je to sve poorano i potanjirano oranje ,i plus neke parcele i posejane kako ce se to resiti ????
ce da se usrece sa prolecnim oranjem,jos kad krene da se cepa,ajaooI tako 3 god. stim sto ce ove godine biti prolecno oranje.
Dobro je kada mogu ljudi da se dogovore, ali nesto sumljam.Bice Lord Ogy cujem neki sto su uzeli hoce da preoru zito bas iz tih razloga ! Pkb tu ima 500 ha svoje zemlje a ostalo je opstinska moze da dodje do dogovora i zamene parcela cuo sam da postoji mogucnost te ponude od strane pkb a ,posto je posejana mahom opstinska da se ponudi licu koje je zakupilo neka nasa parcela u zameni ali mislim da to nece proci i da nece ici tako . Meni nemogu da kazem da mi je drago ali da osete kako je to ostati bez zemlje kao 7 Juli a smejali su se nama.
I ovo je sve smisljeno sad ce doci do daljeg cepanja kombinata i nece ostati nista privatizovace se veliki deo i ostatak ce se upropastiti ,a cini mi se da se svo vreme na to i ide.
Cuo sam da je izlicitirana cena oko Zrenjaninca tj Dunavac i Centa od 150 -170 evra po ha ,posto je to sve poorano i potanjirano oranje ,i plus neke parcele i posejane kako ce se to resiti ????
Ne da je moguce, vec je cista i visegodisnja realnost. Sitne parcele vise niko i ne proverava, posto se vise niko i ne pita gde se nalaze. Nekako se utopile. Haos.... a ova zena bila na terenu sa geometrom da premere parcele i danas zovemo je mi i ona kaze da su sve parcele preorane ili posejane, i da je moguce da je neko na kvarno usao i to uradio
pa kod nas treba da se odrzi licitacija u opstini za drzavnu zemlju i sad mi bi ucestvovali na njoj ,i bili pre neki da da uzmemo podatke o parcelama a ov zena bila na terenu sa geometrom da premere parcele i danas zovemo je mi i ona kaze da su sve parcele preorane ili posejane,i da je moguce da je neko na kvarno usao i to uradio ili posto je vracana zemlja prvobitnim vlasnicima da je oni nisu preneli na sebe,i da pozovemo sutra da vidimo sta ce biti,i ona zena je u cudu... mada ja mislim da su uglavnom ljudi ulazili na kvarno