nikola ilic
Član
Tako je,Tolince radi Arsenovic i jos jedan Surcinac,isao sam u lov proslu nedelju u Boljevce,prosao magistralom,baca pa tamo lezi voda,ono je zivo blato...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je,Tolince radi Arsenovic i jos jedan Surcinac,isao sam u lov proslu nedelju u Boljevce,prosao magistralom,baca pa tamo lezi voda,ono je zivo blato...
Ašta je sa onom parcelom što sam ti poslao pp.
i posle malo placaju arapi,kenjamo da izvinite al tako je...Danas je bila licitacija za N.Kozjak, na jedvite jade al uspeli smo da se dogovorimo i po pocetnoj ceni zakupili na 3god.
meni je pripalo 36ha, cena zakupa 32000din.
5 klasa 32000!!!.. cena zakupa 32000din...
Slobo, s'obzirom da je 5 klasa i nije bas mala pocetna,
Pa zar nisu tek juce predavane ponude. Ko zna po kojoj ce biti izlicitirano. Ocekuje se razno.Kod nas juce izlicitirana zemlja po pocetnoj ceni 2000 din. po hektaru.
Prosle godine je radio Arsenovic, a sada valjda pola pola sa doktorom, jer si na njega mislio pod Surcinac.Tako je,Tolince radi Arsenovic i jos jedan Surcinac,isao sam u lov proslu nedelju u Boljevce,prosao magistralom,baca pa tamo lezi voda,ono je zivo blato...