Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas su ti pasnjaci razorani poslelicitacije pre par god,bilo huke buke 7 dana ko je to dozvolio i na kraju nista,eno i sad se rade kao poljoprivredno zemljiste.Danas bio gledao malo karte parcela.Pašnjak of 30 ha koji nije pooran duže od 30 godina izašao na licitaciju .
Između ostalog ono što vredi ima u dve table i biće otimačina a ove pašnjake livade i raznorazne male parcele (oko 70-80) koje su vraćene privatnicima samo nisu sprovedene niko ni neće.
De Milane koliko je to malo obradivo zemljista,reci mi u hehtarima a koliko je neobradivo? Ukupno je 490haKod nas sad ima malo zemlje na licitaciju, a dosta ljudi koji hoce da uzmu. . tako da ce i kod nas da bude visoka cena. . .
@farmerII , je l dolaziš? Ja ću doći ako ustanem-da vidim šta rade ovi naši mafijaši. Buni me ovo što kažu na sajtu opštine "2. krug" , pa kad je bio 1.?
Imas od 490 ha imas oko 190 ha obradivo.... jer pola je u privatnom vlasnistvu ne sprovedeno, utrine, pasnjaci, sumice. . .De Milane koliko je to malo obradivo zemljista,reci mi u hehtarima a koliko je neobradivo? Ukupno je 490ha