Izdavanje državne zemlje u zakup

naravno da to nece niko licitirati ni u stotom krugu, ovo sto sam ja postavio treba u prvom da ode al je mnogo brale...

evo ova 219 ima u 3 parcele 1ha sa uracunatim putem 6ha x 32000=192000din za Ha! dal ce to kupiti neko, sta mislis dal ima takve osobe?
attachment.php

Kod nas ima parcela koja su od 50 ha, a obradivo 2. . . ili nista. . . licitacija ima 490 ha od toga je obradivo 180, a cene od 20000 do 40000. . .
Gledao sam kartu,strasno...Pasnjaka koliko hoces,tj.neobradjeno a njive uglavnom lice na nepravilne figure,ili ti kao kad dete pocinje da crta pa se ne zna gde je pocetak a gde kraj.Izuzev par lepih i normalnih njiva.Isto tako na dosta mesta razbacano a sve ide u jednu licitaciju...Najnovija vest da je kod nas u opstini Kovacica,konkretno zemlja se nalazi u Crepaji, juce izlicitirano za jedan hektar 113.000 dinara Zemlja je dobra i odlicno je mesto

Dragane sada sam video oglas za mene je iznenadenje odakle po lokvama toliko malih parcela. prvi put da imamo na 3 godine kod nas do sada samo na 1.

Moze li neko drugi da licitira umesto vlasnika gazdinstva(koji se uredno prijavio za licitaciju, poslo papire itd). Da li je to reseno i kako?

Dobro je znati da postoji ta mogucnost. :bravo:
Inace u Vrscu je ovih dana javna licitacija, tj sutra, a danas do 15h primaju ponude.

Па увек се даје понуда, а онда даље по оном кораку, 500, 1000, како где, ваљда.

kod nas 2000din. korak, valjda zato sto je i dupla cena pcetnog zakupa od prosle god.
sta mislite na dogovor da sva zemlja u jednoj K.O. ode u drugi krug po povoljnijoj ceni, dal ima iskustava???
naravno ako ima dogovora ljudi iz te K.O.
kod nas je neko nepisano pravilo da se ne mesamo u drugim K.O. al drugi krug je nesto drugo gde svi imaju pravo.

Kakva je licitacija kod vas kada se daju ponude? Dali šaljete ponude pa ko je ponudio najviše dobije zemlju?

- - - - - - - - - -

Zato u drugom krugu može da licitira i neko sa strane , onda ode cena gore.

Ma javna je licitacija, javno nadmetanje, mislio sam na onaj zahtev za ucesce na licitaciji, nisam se dobro izrazio.

Gledao sam kartu,strasno...Pasnjaka koliko hoces,tj.neobradjeno a njive uglavnom lice na nepravilne figure,ili ti kao kad dete pocinje da crta pa se ne zna gde je pocetak a gde kraj.Izuzev par lepih i normalnih njiva.Isto tako na dosta mesta razbacano a sve ide u jednu licitaciju...Najnovija vest da je kod nas u opstini Kovacica,konkretno zemlja se nalazi u Crepaji, juce izlicitirano za jedan hektar 113.000 dinara Zemlja je dobra i odlicno je mesto

Kod nas sad ima malo zemlje na licitaciju, a dosta ljudi koji hoce da uzmu. . tako da ce i kod nas da bude visoka cena. . .

ja ne shvatam politiku placanja po takvim cenama.Ajd da rade povrce ili neko lekovito b ilje pa da razumem ali ovako ne...Ili ne plate nista na kraju ili ne znam sta....?

Što se tiče plaćanja ono bude pre potpisivanja ugovora a ako je na više godina uz jedno od ponuđenih načina obezbeđenja plaćanja.

Nazad
Vrh