Dragan brestovac
Član
I to na blic pa neznas stasi vido i cuo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ja njima ništa nevirujem al moguće da stave u funkciju Milion hektara radi potpora iz europske unijeМинистар вам се брани тезом да хоће да вас укрупни.
Јел код вас општина то преузела на себе, да изађе геометар и утврди стање?Dok te geometar uvede u posed ...
sto se tiče repe biće je sigurno jer je isplativa kultura,, a vaša vlada sto je grešku napravila sto nije dala repu za koju su naše Secerane dale repromaterijl,i doveli vaše poljoprivrednike da rade za vaše Secerane za duplo manju cijenuПа чека вас лепа цифра из ЕУ, вероватно најбољи колач за пољопривреду. Па да лепо сејете репу.
Pa zar vec tako nesto ne rade lokalni tajfuni?@savato
Ne mogu da se slozim sa tobom da je bolje da 16000ha obradjuje jedac Arapin od 1000 nasih domacina po 16ha.
Pazi ne radi se o 1000 plata nego 1000 porodica. I prihod od 16ha ce ostajati u tim porodicama. A Arapin, sta ce on da uradi sa zaradom? Mislis opet ce da ulozi ovde ili ce da iznosi novac iz zemlje? Njegov je moze da radi sta hoce, nije on investicioni fond nego profitabilna firma. Nek kupi zemlju u drugoj zemlji daleko mu lepa kuca. A drzava ce te pare da smiri na brzinu a posle nema sta da proda, sta dalje? Posle mena potop........
Robu ce opet prevoziti nasi prevoznici
Pa ko ima 150.000 eura da iskeseira odmah i da ulozi jos par desetina hiljada ?!Nadji mi 1.000 zainteresovanih u jednoj opstini?!Moze ali na 15-20 godina,ja bih na to pristao u suprotnom nikako mi ne odgovara posto nemam odakle...@savato
Ne mogu da se slozim sa tobom da je bolje da 16000ha obradjuje jedac Arapin od 1000 nasih domacina po 16ha.
Pazi ne radi se o 1000 plata nego 1000 porodica. I prihod od 16ha ce ostajati u tim porodicama. A Arapin, sta ce on da uradi sa zaradom? Mislis opet ce da ulozi ovde ili ce da iznosi novac iz zemlje? Njegov je moze da radi sta hoce, nije on investicioni fond nego profitabilna firma. Nek kupi zemlju u drugoj zemlji daleko mu lepa kuca. A drzava ce te pare da smiri na brzinu a posle nema sta da proda, sta dalje? Posle mena potop........
Robu ce opet prevoziti nasi prevoznici
Грешиш из више разлога, ал да сад не улазимо у рапсраву. Било па прошло.sto se tiče repe biće je sigurno jer je isplativa kultura,, a vaša vlada sto je grešku napravila sto nije dala repu za koju su naše Secerane dale repromaterijl,i doveli vaše poljoprivrednike da rade za vaše Secerane za duplo manju cijenu
netrebamo se raspravljati al nije u redu prema vašim proizvođačima i našim seceranama i to je toГрешиш из више разлога, ал да сад не улазимо у рапсраву. Било па прошло.