Izdavanje državne zemlje u zakup

Cujem da u Pecincima, osoba koja se razvlaci po novinama tj firma licitirala i pokupila sve redom.

Da, u drugom. Bilo je i onih parcela koje nisu radjene, ali vecina je obrdadjivana. Nadovezao sam se na onu pricu o ogranicenju.

Ima vise radnika nego nase gazdinstvo sa stocarstvima i svime ostalim mi imamo oko 105 radnika a on 130 . Kakav je gao gazda i kakve su plate tim radnicima ??

to ce Lala da nam kaze (ako sme iskren:osmeh:) znam samo da je kamiondzijama iz naseg okruga bio vrh da voze za Ciric i sina, dal zbog plate ili zbog dobrih uslova(novih Manova)

ja ga iz neke price od pre xx godina znam da je imao nesto zemlje i da se pretezno bavio kamionskim prevozom a sad pise da radi 10000h (iako on u videu kaze da radi 5500h)?? po meni je to vise nego uspesno uvecanje kapitala?

E sad lepo taj opštinski oglas fotokopirajte i pošaljite Dinkiću i trenutnoj vladajućoj koaliciji.

izgleda da nam trebaju Arpska drzavljanstva da bi dobili povoljnije :haha:

-----------------

obavezno RTS zvati da izadje na dnevniku kome se to udovoljava a kome ne...

Licitacija za KO Banatski Brestovac 7 .februar. Dokte geometar uvede u posed stici ce i 1. mart ,pa cemo posto pratimo evropu da sejemo direknu setvu.jel arapi ce da uradu mrezu zalivnih sistema.

Kod nas u opstini Kovacica se izdaje neka zemlja,ne puno ali pocetne cene su sve preko 40.000 din nasa Crepajacka je 45.000 na period zakupa od 2 godine!Sami sebi skacemo u stomak,utrkivanjem za vecu cenu,ako i sad ode preko 50-60.000 sledeci put bice opet skuplja za 10% od sadasnje!
ta zemlja ce da ode preko 80 90 hiljada

Nazad
Vrh