Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://www.kamatica.com/vesti/nad-seikom-seik-arapi-sitne-ribe-za-nase-tajkune/6743
procitajte obavezno arapi su sitna riba
Još kada pročitam komentar čitaoca da su pogrešno napisali i da šeik nije otišao u OFK nego na marakanu ja umrem od
a ko su/je 'Kompanija "Ćirić i sin” iz Sakula napravila je veliki skok i sada obrađuje oko 10.000 hektara, a svojih ima 4.000'?
Министар вам се брани тезом да хоће да вас укрупни.Evo koda nas država prije europske unije daje u najam oko 1milion hektara sad će ovi veliki kod nas trljati ruke
ta zemlja ce da ode preko 80 90 hiljadaKod nas u opstini Kovacica se izdaje neka zemlja,ne puno ali pocetne cene su sve preko 40.000 din nasa Crepajacka je 45.000 na period zakupa od 2 godine!Sami sebi skacemo u stomak,utrkivanjem za vecu cenu,ako i sad ode preko 50-60.000 sledeci put bice opet skuplja za 10% od sadasnje!
Sto se mene tice neka bude i 100.000, meni ni iz dzepa ni u dzep,a da je licitiram necu!ta zemlja ce da ode preko 80 90 hiljada
To jedino RTV moze da objavi,RTS tesko.izgleda da nam trebaju Arpska drzavljanstva da bi dobili povoljnije
-----------------
obavezno RTS zvati da izadje na dnevniku kome se to udovoljava a kome ne...