Izdavanje državne zemlje u zakup

9 klasa i 1 dzon dir su orali,dva su razbacivali djubre,a ovi ostali su dovlacili djubre iz panceva

bojcetic to je samozivost i velika alavost.malo mu je 16 000 ha ,pa sad oce i ovih 400

Ne dirajte Crepajce,gde se namerace tu ih niko ne zaustavi...Coveku zatrebalo tih 400 hektara vi odmah drvlje i kamenje na njega,pa njemu treba...sta ce vama?! Zato je u Crepaji najskuplja zemlja u Srbiji i zato mi sitni i necemo da se otimamo,nama je lepo i ovako!I da,realno svi gore pomenuti imaju i vise zemlje na ko zna koga se vodi sve ali znam da imaju!

Poslednja izmena:
Ne dirajte Crepajce,gde se namerace tu ih niko ne zaustavi...Coveku zatrebalo tih 400 hektara vi odmah drvlje i kamenje na njega,pa njemu treba...sta ce vama?! Zato je u Crepaji najskuplja zemlja u Srbiji i zato mi sitni i necemo da se otimamo,nama je lepo i ovako!
kako se u Dolovo nenamerace na zemlju...kod nas ni arapi nesmju da dodju a kamoli Crepajci:haha:

Nece Dolovce,kaze uzeli su kredite za traktore,kombajne i plugove i sad ako im uzme zemlju kako da mu vracaju...Nije u redu a prve komsije ste sa S.Tamisom tako da,bezbedni ste dok ne vratite kredite:haha:

Dok mu neko ne udje prskalicom nece se smiriti:osmeh: Stvarno ne kapiram te ljude, zar je jedino u zivotu bitno imati xx hektara???

nemogu Caka, on jedini jede hleb od sutra i dok se druga deca igrala u pesku on se igrao u betonu...

-------------------------------

a sto se tice Kisa, neznam koji ga od ovih cetvorice platio da sad povuce raju zarad njihovih interesa, vidjeno vise puta da smo u toj igri uvek ostali grbavi...

pa recimo u ovom slucaju Backa Palanka, raja izadje ispred asocijacije da brani ovu zemlju(naravno ovo nemoze vise niko da odbrani) al predpostavimo da se uradi nesto, dal mislis da bi neko od ovih seljana imao koristi?
mislim da mi kao mali poljoprivrednici koji smo ostali na selo da obradjujemo debovinu, nemamo podrsku drzave da i nasa deca krenu istim putem i ocuvaju sela od izumiranja.
jel 20-30 jutara nece biti dovoljno za tebe i recimo tvoja 1-2 sina...

Kod nas će na narenoj licitacili koja će biti u Avgustu ove godine biti limitirano na max 10 hektara po gazdinstvu, tako da bi što veći broj malih i srednjih gazdinstava mogao doći do obradivih površina.

Kod nas je to već dogovoreno sa kako vi to kažete sa opštinarima i pokreće se inicijativa da se lica(pravna ili fizička) koja izlicitiraju državnu zemlju na osnovu farmi na period duži od godinu dana barem jednom godišnje vrši provera istih zbog sve većih zloupotreba.

Nazad
Vrh