Vlada B.B
Član
Pa da taj crepajac je dosao juce u brestovac sa 20 traktora da uzore njive koje j navodno dobio oko 400ha,a mi iz sela niko nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako se u Dolovo nenamerace na zemlju...kod nas ni arapi nesmju da dodju a kamoli CrepajciNe dirajte Crepajce,gde se namerace tu ih niko ne zaustavi...Coveku zatrebalo tih 400 hektara vi odmah drvlje i kamenje na njega,pa njemu treba...sta ce vama?! Zato je u Crepaji najskuplja zemlja u Srbiji i zato mi sitni i necemo da se otimamo,nama je lepo i ovako!
Greska,fali ti jos 3x, ZNACI xxxxx a mozda i xxxxxxDok mu neko ne udje prskalicom nece se smiriti Stvarno ne kapiram te ljude, zar je jedino u zivotu bitno imati xx hektara???
ima i toga ali mislim da je pre da cuvaju Dolovacku zemlju za almexa taman bi spojio Mramorak,Dolovo i stari tamisNece Dolovce,kaze uzeli su kredite za traktore,kombajne i plugove i sad ako im uzme zemlju kako da mu vracaju...Nije u redu a prve komsije ste sa S.Tamisom tako da,bezbedni ste dok ne vratite kredite