Izdavanje državne zemlje u zakup

@Marko
Znaš kako je govorio veliki vojvođanin Mihalj Kertez - "Teško je biti pored meda a ne osladiti se":haha: ...čini mi se da to objašnjava tvoje nedoumice

Nema realnijeg sveta od komunjara. U to sam apsolutno siguran.

Jel ima negde neko mesto gde jos nije odrzana licitacija za izdavanje drzavnog zemljista?

Iskreno, mrzi me sad da tražim i čitam zakon, al kolko se sećam neki rok je za preči zakup do kraja novembra a za redovno do ng...ili grešim?

bila je zakazana za decembar,a l je ministarstvo vratilo curik do daljnjeg, za sad se nezna nista konkretno...
stocari su dobili po 340e kod nas jedan nece da uzme 40ha po toj ceni, mnogo mu...

Kod nas u opstini Kovacica se izdaje neka zemlja,ne puno ali pocetne cene su sve preko 40.000 din nasa Crepajacka je 45.000 na period zakupa od 2 godine!Sami sebi skacemo u stomak,utrkivanjem za vecu cenu,ako i sad ode preko 50-60.000 sledeci put bice opet skuplja za 10% od sadasnje!

vise nece biti licitacije delice se za po 250 evra za hektar koju god klicinu zemlje hocemo (licno mi dinkic rekao) :haha:

To je ono sto nemamo dobar zakon u drzavi kojim bi se limitirala povrsina koju je moguce obradjivati. Oni od vecih sve vece stvaraju a od sitnih sve siromasnije poljoprivrednike:zli:. Takav smo narod i mislim da se kod nas to nikada nece promeniti ::jako_besan::. Prodali bi i najrodjenije za saku ::novac::

Ne bi baš trebalo da ti bude drago,vama crepajcima je lično on najveća konkurecija.Znaš i sam kako gazda Mića uzima državnu zemlju.

Nazad
Vrh