Izdavanje državne zemlje u zakup

Bolje da su na vreme dali da im oteraju koju masinu iz dvorista i cao,ovako su masine i dalje u avlijama ali se vode na drugim ljudima,a ispod zita pordaju jutro po jutro dedovine.

e north ti ruku pod ruku da se uvatis sa ovim zenama poselusama i da ides ....izvini ali tako je ,ti o svakom sve znas,a izgleda po najmanje o sebi.Kazes da bi taj dosao i kod tebe da ti trazina zajam,koliko ja znam zajam se uzima od prijatelja ili rodjaka,a ti ga olajavas na forumu,to nije lepo,i sto se mene tice tu nema ni naj manje od kulture.........zavrsavam sa off a nek i ostali forumasi procene ....[/QUOTE]

Nisi cuo da se udavljenik za slamku hvata ? Jak je to prijatelj koji je svima uterivao,pa kad je krenulo kako ne treba onda daj. Izvinjavam se ostalim clanovima na off topicu.

Ja mislim da ovde ima kontrasa i to teskih,pa dajte ljudi takvi sto su alavi,imaju podsvest u glavi da njima niko nista ne moze,ja imam bar 10 primera u mojoj okolini koji su katastrofalno prosli jer nisu na vreme presekli ostali su na ulici,a zbog cega?pa zbog dokazivanja da im niko nista ne moze oni ce usluge da rade najjeftinije,za cenu goriva to im je dosta arendu ce da daju duplo,uzece kredita da nema niko vise od njih u selu da se prica kako su oni uspesni...Velika je steta sto u ovoj drzavi ne moze da dodje posten i radan covek do izrazaja ,koji trazi da zivi samo normalno da moze da prehrani svoju porodicu,i da plati drzavi dazbine...
Bolje da radi svako malo i da uzme po pocetnoj,i da opstanu svi,nego ovako ni ovaj ni onaj....Off topic

Pa cekaj ako su oni propali onda je red da ti dodjes do izrazaja.A ako su oni propali i ti i dalje ne dolazis do izrazaja,kod tebe nesto ne stima.

Mi smo se briga oko daljih zakupa resili, posto je drzava u opstini Surcin poklonila Arapima nekih preko 5 hiljada hektara. Jos ako kupe onu privatnu firmu, i PIK, tek onda cao, za duze vreme.

Ko zna. Cekam da vidim ovih dana kojih je to 3 hiljade hektara. Kazu sve uz Savu do Obrenovca.
Za ovih 2 hiljade znam.

Mnogo lepo. Evo ceo dan im redjam familiju i sve po spisku.
A hektar po 12 hiljada eura. Koliko li je ovde zakona prekrseno.

Slobo nisi u pravu kad se čudiš što ljudi negoduju na visoke cijene zakupa. Nisu oni zlobni , ali normalno je da im je krivo što se toliko plaća pa oni nemogu doći do zemlje za rad po nekoj normalnijoj cijeni , Šta je tu čudno , neće im valjda biti drago što drugi zakupljuju?

Tolince im nisu dali a oni to ne bi ni uzeli.Stvara se problem sto u okviru PKB-a ima i zadruzne zemlje koja mora da se vrati seoskim zadrufama pa sada se ne zna sta ce pripasti zadrugama.Cuo sam da su solidne kolicine u pitanju.

Verujem da nisu bili svetinje ovi iz DS-a ali nemoj mi samo ove maloumnike iz Dveri pominjati!

Ova vest je prvo objavljena na sajtu pištaljka http://pistaljka.rs/home/read/310
- Ivan Ninić je autor. Dveri su prenele kao i još neki sajtovi a verovatno i novine. I nije bitno da l su Dveri, Pištaljka, DS, SNS - bitno je šta su radili ljudi sa imenom i prezimenom (npr Mladen Šujlikić, Jadran Anđelković...) koji danas mogu biti DS a sutra Dveri ako treba da se spase zatvora ili dobiju koji hektar. Vi u opštini Alibunar ste posebno poznati po poštenju u zakupu državnog zemljišta:osmeh:. Ovo je naravno šala, jer su zloupotrebe vršili ljudi sa imenom i prezimenom a ne svi stanovnici Alibunara.

Meni je zanimljiva sledeca stvar, isti ti koji se najvatrenije bore za restituciju i EU, su istovremeno i najglasniji za opstanak mozda i jedine komunisticke tvorevine iz citave istocne evrope. I isti ti koji se vatreno bore za primenjivanje neustavnog akta, istovremeno nemaju nikakvo zakonsko uporiste u tome sto zagovaraju. No, lepo je davno rekao poznavalac komunjarskog sistema Dzoni " zbilja je tesko biti dosledan" Mada se mora priznati, da je opsenarenje uzelo takvog maha, da je tesko otvoriti novine ili site, a da te odmah ne zapljusne bujica tog civilizacijskog prostora. Toliko se ta rec vrti, da je vise nego ocigledno da ce uskoro da se izlize.

Nazad
Vrh