svako ko licitira za nakoga drugog je prekrsaj i moze i krivicno da odgovara (tako je nama receno pre pocetka licitacije u rumskoj opstini,što i pozdravljam)e sad mi se pitamo kako dokazati pa lepo , dat je predlog ministarstvu poljoprivrede od strane 1 komisije za zemljiste da ako se tako nesto dogodi a svi budemo svesni i prijavi se komisiji za zemljiste , najblaze sto moze da bude je da se gazdinsto stavi u pasivan status i da platis preko racuna za sve usluge koje je drugo lice tj pravi vlasnik radio na zemljistu(izlicitiranoj povrsini koji si ti izlicitirao za njega ) i naravno i tu ce drzava da uzme porez od svake usluge koja je odradjena i moze jos i krivicna prijava da se popije ,e sada ko voli neka izvoli ja licno nebi licitirao zemljiste za nikoga .
na kraju krajeva sta cu ja ili sta ce bilo ko da trazi u drugom ataru pored svog (ok ako nema zainteresovanih (mislim na drugi krug) prvi krug i pravo preceg pripada mestanima. i kod nas je bilo nekih malverzacija kako ce sve proci neka oni razmisljaju .svako dobro svi kolegama