Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam šta se kod nas dešava,ali sada naprednjaci kolo vode.Nema liciticaje do januara . Prvo moraju raniji dugovi da se namire i svi koji su radili nelegalno uđu u pasivu. Za sada ima 12 "stočara" koji su ušli u pasivu .a po nekoj informaciji imaćemo dosta poorane zemlje na liciticaiji( čitaj uzurpirane i oduzete). Privatnik iz mog sela koji je kupio zadrugu sa nekih 600 ha a godinama radi oko 1500 je popio prijavu na 5 miliona dinara.
Pozdravljam ovakav potez.Ako sada ne reše neke probleme sa izdavanjem državne zemlje koji su u našoj opštini prisutni već duži niz godina onda nikada neće.
Ne znam da li je sve istina tako ali bih voleo da jeste i da mogu manji poljoprivrednici uzeti neki hektar.
Videcemo sta ce novi zakon o poljoprivrednom zemljistu tu da promeni. Najavljuje se bitno povecanje poljoprivrednih inspektora.
U krajisniku 610 Ha grmečove zemlje otišlo za 609,- e/Ha
Ima se moze se!
izvedes geometra da ti obelezi parcelu i tvoja je ako si je zakupio ako ima problema nazoves inspekciju kazes taj i taj mi ometa ulaz u posed i da vidis kako ce ga brzo smiriti a ti ces raditi zemljupozdrav. Imam jedno pitanje. Sta se desava kad se izlicitira drzavna parcela koju je komsija ili neko drugi prisvojio i nezakonito na "divlje" koristi vec godinama a i trenutno je izorana?
Nije baš u svim slučajevima tako jednostavnoizvedes geometra da ti obelezi parcelu i tvoja je ako si je zakupio ako ima problema nazoves inspekciju kazes taj i taj mi ometa ulaz u posed i da vidis kako ce ga brzo smiriti a ti ces raditi zemlju
nije ali ako se potrudis moze da bude jednostavno sve zavisi od samog coveka kako je snalazljiv i s kime ima poslaNije baš u svim slučajevima tako jednostavno