sve se brzo zavrsilo da je neka druga situacija pa da covek i proba da mulja ovde nije moglo jer je sve radjeno kao na zadruznoj uz pomoc GPS-a i stalnih tragova.. Verujem da bi vrlo lako pao na sudu jer nema mehanizaciju za takve stvari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne razumem?Kako gde imam pravo preceg?Dobijas tu gde imas pravo preceg.
Pitanje za one članove koji imaju iskustva sa licitacijama državne zemlje.
Vlasnik sam parcele u obližnjem selu i parcela se graniči sa državnom zemljom. Da li ja kao vlasnik susedne parcele imam prava prečeg zakupa iako ne živim na teritiriji te opštine?
da si ovo pitanje postavio pre nekoliko godina kada su pocele licitacije drzavne zemlje odgovor bi bio DA, a u ovom trenutku je odgovor NE ( nemas prava preceg zakupa )
Moze pocetna cena da bude i 500din kad nece ostati na njoj,ako uzmete po tim pocetnim cenama pevajte od srece jer je jako malo sela podelilo po pocetnim cenama.sad sam saznao da ce se licitacija u opstini alibunar odrzati-pocevsi od 17.12.
naj niza pocetna cena u ko.dobrica i alibunar od 24000din, kod nas 26000din...
na povecanje pocetnih cena od proslogodisnje 18000din(koja je kod nas bila i konacna) uticala je susedna ko. vladinirovac gde su se prosle god naterivali i do 60000din. tako da smo i mi uticali na njihovu pocetnu cenu(ali u pozitivnom smislu) od samo 28000din.
totalno lose odradjeno, trebali su sami snositi posledice alavosti, i samim njima povecati pocetnu cenu, a ne svim ko. koje se granice sa njima...