worm
Član
Jutros gledam na vestima da ce se izdavati neka državna zemlja kod Leskovca nesto preko 1000 hektara. Kažu za ovu zemlju ima zaineresovanih i iz južnog Banata. Pa nije mi jasno gde će čak tamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas većina državne zemlje je uzorana zimska brazda i dobar deo posejan a licitacija je za 10-15 dana pa neznam dali se to uzima u zakup tako posejano i izorano
To nasi Dolovci. . . Oni vec godinama rade tamo. . .
Nemam pojima koliko znam niko nije počeo da ore dražavnu zemlju,međutim vidim neki dan gungulu u Alibunaru 2 fenda ,2 klasa(nepoznati vlasnici) i 5 traktor (poznati vlasnici iz Alibunara) jure gore dole svi sa plugovima baš sam se zapitao šta rade. Kao da jure ko će pre ući na neku parcelu.@talianu
To je Miskovic, pa zar nisu orali i kod vas isli neki dan za Lokve, kod nas na farmi im je mehanizacija, orali su u Nikolince, B. Karlovcu...
Kod nas većina državne zemlje je uzorana zimska brazda i dobar deo posejan a licitacija je za 10-15 dana pa neznam dali se to uzima u zakup tako posejano i izorano