milanche87
Član
Kolike su pocetne cene kod vas bile?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad bi tako kod nas bilo onda bi zemlju radili samo seljaci(paori)Čekajte ljudi, vi plaćate 450- 700 Eura zakup državne zemlje !?!?!? Pa ko tu ima računa radit uopće ? U Hr je najskuplji zakup od države 225 Eura po hektaru, 1. klasa ! Al naš je zakon napisan tako da se cijena ne može dizati više od duplo za državnu zemlju, dakle sa 100 na 200 Eura i onda ima red kriterija po kojim se određuje tko ima bolje uvjete.
http://www.zakon.hr/z/133/Zakon-o-poljoprivrednom-zemlji%C5%A1tu
Članak 36, uvjeti se gledaju REDOM i čim ja imam nešta a ostali nemaju svi otpadaju i ja dobijam, dakle svi damo duplu cijenu i onda se gledaju kriteriji od svih koji su dali duplo od početne cijene, prvokup ima onaj koji je već radio tu parcelu, prednost na prvom mjestu ima OPG pa onda firme druge. Ali i kod nas ispravljaju zakon da sve daju Todoriću i sličnim sad. Kod vas su očito opasno odredili da megalomani pokupe doslovno sve a imate zamlje pun k.
prednost ima suvlasnik i odmah nakon njega SUSJED koji ima njivu pored tebe, na ime ukrupnjavanja posjeda. Nekad se čovjek zbilja zapita dal ti idioti u minstarstvu uopće pale mozak kad dođu na posao, već je jednom Ustavni sud takvu glupost poništio i oni opet.