Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto, pa moguce je na ovaj nacin to uraditi. Ono jes malo glupo pored svih ostalih mogucnosti.au mi samo znamo pranje novca da kazemo
kod nas je krajem septembra bila licitacija,prvog dana placalo se i do 200.000 din hektar na 25 godina za podizanje vocnjaka,table u ritu od 50.000 do kod sela 137.000 hektar na jednu godinu.pocetna cena je bila u oba slucaja 25000 din.drugog dana kada su se svi ispucali sa milionima,dogovorili su se po pocetnoj medjusobno izuzev par slucajeva koji su se terali do 101.000.inace korak je bio 2000,nakon duplirane ponude moralo se uplatiti do pune cene pa tek onda nastavak...prosecna velicina table je oko 100 hektara...ode lova od suncokreta i kukuruza za dva dana.u pitanju je preko 100miliona dinara.
Jel bi "terao" do 80000din?Izlicitirano 55 + 27 + 19 + 3 Ha sa prosekom od 40000 din/ha. Dogovorili se i podelili, a da nismo cena bi bila 80 i kusir hiljada.
Do 30.10. je bio rok za ove sa pravom preceg zakupa. Kad se brze organizovalo ostalo. Jel si ti siguran u ovo?Danas licitirana drzavna zemlja u opstini backa palanka,najveca dostignuta cena 85.580din/hektar... Strasno....
Ako sam dobro čuo ,danas je u Kikindskoj opštini licitacija za zemlje, koje do sada nisu izdate.
Znaci stigao Crepajac i do vas...Zaboravite na tu zemlju,jednom kad udje,ne izlazi...Na koju foru ne znam,ali tako je!Bila je i juče, danas je drugi deo. Almex nam je pokupio najveće i najbolje parcele.