Izdavanje državne zemlje u zakup

U Mosorinu (Opstina Titel) je izlicitirana najveca cena 82.ooo din/ha, nije bilo dogovora, sve parcele vece od 3ha su otisle po cenama mnogo vecim od pocetne, mislim da je najjeftinije placeno 65.000 din/ha, i to od strane mestana, koliko shvatam, u pitanju je cist inat. Po zavrsenoj licitaciji, oni koji nisu uzeli ni parce zemlje su bili veseli i nasmejani, oni koji su pazarili zemlju, bili su veseli kao da im je crkla lamela na traktoru!
Inace od ukupno oko 370 ha u nasoj ko, stocari su dobili oko 200 ha, a oko 170 je licitirano, i to uglavnom rit (4, 5, 6 klasa uz pokoji trstik, ili neke peskuse i livade). Jedan lik je cak krenuo da licitira i seosku divlju deponiju jer se zeznuo u broju parcele pa zamalo da pazari na 3 godine 8 ha deponije po 65.000!

U Mosorinu (Opstina Titel) je izlicitirana najveca cena 82.ooo din/ha, nije bilo dogovora, sve parcele vece od 3ha su otisle po cenama mnogo vecim od pocetne, mislim da je najjeftinije placeno 65.000 din/ha, i to od strane mestana, koliko shvatam, u pitanju je cist inat. Po zavrsenoj licitaciji, oni koji nisu uzeli ni parce zemlje su bili veseli i nasmejani, oni koji su pazarili zemlju, bili su veseli kao da im je crkla lamela na traktoru!
Inace od ukupno oko 370 ha u nasoj ko, stocari su dobili oko 200 ha, a oko 170 je licitirano, i to uglavnom rit (4, 5, 6 klasa uz pokoji trstik, ili neke peskuse i livade). Jedan lik je cak krenuo da licitira i seosku divlju deponiju jer se zeznuo u broju parcele pa zamalo da pazari na 3 godine 8 ha deponije po 65.000!

Hehe druze dok bude ovaca bice i novaca .. Nikad se ovaj narod nece uzeti u pamet , al eto pustili ih malo na volju sad nek se cheshu po toj ceni :ppozdrav:

Eh, da su bili ovako principijelni kad su domaci seici-latifundisti otimali, pa da im covek i veruje. Ovako, samo prazna politicka prica. Cite i smrde kad se otima. Cute i smrde kad se ne placa. Cute i smrde kad se licitira u nebesa, jer to njima za plate kumova i familije ide. I sad posle 12 godina anarhije krenuo da se bori za nas interes.
Neka medo ja cu.

Što se plaćanja tih velikih izlicitiranih iznosa tiče,neznam na drugim mestima,ali u opštini titel postoji samo jedan tajfunčić a ostalo su ljudi koje većiniom svi poznajemo i o neplaćanju nema govora.Posle izlicitiranog duplog iznosa plaća se 50% na licu mesta.Ja sam dao u kešu ,a kolega za svoju dao nalog za prenos.Sutradan u 9 su već bile skinute pare sa računa.Takođe i odustajanje gubi smisao kada daš učešće 30% i doplatu 50% šta da čekaš u drugom krugu.Još jednom napominjem da su to sve parcele od 3-xxklase.Najviše zbog toga i jesmo izgledali ko da nam je riknula gurtna.

najobicniji spin sa seikom
ta zemlja je namenjena delti .... odavno

Jel neko uzimao u obrenovcu drzavnu zemlju pod zakup?? Da li se uopste i daje??? Kakva je procedura??? Pokusavao sam da nadjem odgovore na oova pitnja ali ih na internetu nema nigde

hehehe, pa ta zemlja kombinata nikada nece biti ni na kasikici za nas paore,!!!
tako da je mozda i bolje resenje ARAPI i za drzavu i za radnike(naravno i za dinkica) nego kole, misko, matijevic i ostala kompanija, al bi voleo da im u...a
voleli bi i seoske dzombe da dodju do te zemlje, pa da se k...e, tek onda ne bih videli ispred sebe nista(pregazi te na ferdzi kao macku)

Nazad
Vrh