Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Biće i veće cifre , što je i realno .Lagano ce ici od 100 do110 hiljada za hektar.
Nema,ako i bude prodavana,biće na licitaciji pa ko da više.Da li ima istine u prici da ce zemlja posle ovih 10-15 godina na koliko se zakupi biti ponudjena njima na otkup?
Ja sam uzeo prosle godine 110 ha i niko nije pominjao otkup, samo da cemo nakon 15 godina imati pravo preceg zakupa na jos 15.Da li ima istine u prici da ce zemlja posle ovih 10-15 godina na koliko se zakupi biti ponudjena njima na otkup?
To sam i ja pomislio, kad su mi rekli... Ako bude tako to mi je kao i da je moja... Za 29 godina mi nece ni moja trebati...Ha ha… dotle mi ni ne treba vise.. ocu rec ko ziv ko mrtav…
Njihova je zemlja, naravno da imaju pravo ,daju ti aneks ugovora, hoces - neces, ima ko hoce.Kada od 100000 dinara licitarane cene odbijemo subvenciju dolazimo da je to oko 200 evra vise po hektaru od trenutne cene koja se placa.
To mozda inflacija izjednaci u narednih 5 godina.
Ove sto sam video na spisku iz Mitrovice da su pokupili vecinu zemlje su sve samo nisu ludi i naivni. Sad ne znam ovo sto Vlada navodi da li drzava ima pravo da dize cenu zakupa.