Nema tu spasa, takva zemlja. Dolazili su tu mnogi u donji Srem i isto tako odlazili odatle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po zakonu o restituciji nema vracanja pasnjaka, livada i utrina... Bar je meni tako receno.Kod nas u selu,na nekadašnjem pašnjaku,koji su naravno oduzeli i nemaju nameru da vrate,uradjena drenaža 70- ih godina i nema više zadržavanja vode.S' tim,da je zemlja kvalitetne strukture.Ako nije,onda džabe sve.
Verovatno neko i ima tu privilegijuBilo kako bilo, ako je moguce menjati cenu zemlje, onda se ni do sada nije trebalo placati ono sto se izlicitira, nateras troduplo, dogodine kazes sad je pala cena… ono sto se potpise to se placa… nema promene, osim ako ne uvedu da negde pise. Kod mene ni na jednom ugovoru ne pise da ce se cena uskladjivati…
Cena se menjala posle 7 godina . Zemljiste je uzeto na 40 godinaJel tek posle desete godine moze da se menja cena? Jel tako nesto pise u zakonu o poljoprivrednom zemljistu?
Znaci moze i gore i dole da ide… cemu onda nadmetanje…
Koji je osnov zbog koga ste dobili na 40 godinaCena se menjala posle 7 godina . Zemljiste je uzeto na 40 godina
Jel ga znam?Kod nas ovaj sto je dao ponovo preko 100 000/ha i lane je toliko dao a nine ni svu soju skinuo sa tih njiva.
To sam i mislioNju da.
Podizanje vinogradaKoji je osnov zbog koga ste dobili na 40 godina