Sapatnik
Član
Ово је у задњих 7-8 година. Све долине, орано док се трактор не преврне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slažem se ko uzurpira treba da plati,ali na koji način i kako apsolutno ne ovako,može inspektor da vidi da li je tu imalo neke planske namere ili ne.Uzurpatore treba kazniti i to dobro ali sve ne samo sitnu boraniju.
To je onda nista,nije ni cudo sto se neki igraju cenama zakupa.
Уколико је период закупа дужи од једне године, закупнина се плаћа најкасније до
30.септембра за сваку наредну годину закупа, а уз уплатницу за прву годину закупа потребно је
доставити и :
- гаранцију пословне банке у висини годишње закупнине пољопривредног
земљишта или
- уговор о јемству између Министарства као повериоца и правног лица као јемца
или
- доказ о уплати депозита у висини једне годишње закупнине као средство
обезбеђења плаћања закупнине, а који ће се у случају редовног плаћања
рачунати као плаћена закупнина за последњу годину закупа
Da li si uveden u posed? Imali smo takvu situaciju prosle godine. Licitacija bila kraj juna. Placeno polovina jula. Cekali geometra i nismo ga ni docekali. Poslali dopis Upravi za poljoprivredno zemljiste. Oni odradili aneks i prebacili zakup za narednu godinu. Veliku ulogu igra i opstina.Da li je neka imao iskustva i da li zna sta uraditi tj kakvu sa opcije od strane poljoprivrednika, uzeo sam u zakup drzavno poljoprivredno zemljiste na licitaciji koja je bila krajem jula za godinu 2021/2022, sto je kasno za zasnivanje proizvodnje za tu godinu, zakup sam platio za tu godinu i za poslednju (delozit) jer je na vise godina, da li postoji neka pravna osnova da mi ne propadne taj novac za zakup za tu godinu za koju nije bilo moguce ostvariti proizvodnju? Pokusali u ministarstvu prave se ludi, normalno