Izdavanje državne zemlje u zakup

Kod nas je privatan zakup najmanje 300 evra. Svi vec placaju toliko, ili vise od toga. Cela opstina backa Palanka ima jako visok prosek zakupa, verujem da nije ispod 320 evra za Kj.

Kod nas je privatan zakup najmanje 300 evra. Svi vec placaju toliko, ili vise od toga. Cela opstina backa Palanka ima jako visok prosek zakupa, verujem da nije ispod 320 evra za Kj.
Nikad ne mogu da shvatim kako (ako je to njihov novac) mogu da se uklope u tim novcima datih za arende.
Ne znam sta im ostane na ceni suncokreta od 37 din pri prinosu od 1700 kg/kj a siguran sam da se i to desava.
Ali svako svoju racunicu zna, valjda.

Kod nas državna zemlja na licitaciji ide od 65000 do 95000 rsd po hektaru.

Sent from my Huawei P40 using Tapatalk

A seme, djubar, otrovi, nafta....

Računaj ponovo
Јбг ми можемо до сутра рачунати и наша рачуница се никада неће уклопити са њиховом. Чим имају да дају 320евра/кј значи да много боље множе од свих нас.

Ti sto uzimaju po 50-60+ hiljada za hektar ,jel su to povrtari,vocari ?,sta oni seju od useva na svojim parcelama ?.

I po ovim izlicitiranim cenama se lepo vidi da sami sebi skacemo u stomak, i jako smo kratkog secanje. Posle ceo svet je nama kriv sto nam neide za rukom nista!!!

15 godina samo na papiru, ako bude restitucije, to ce u principu biti max. do 3 godine. U susednom selu cim su potpisali ugovor poceli su da stizu resenja iz agencije. Pa krenula zaje..cija koje sta je izlicitirao...ma haos!!

Јбг ми можемо до сутра рачунати и наша рачуница се никада неће уклопити са њиховом. Чим имају да дају 320евра/кј значи да много боље множе од свих нас.
Jbg, ja imam običan kineski digitron,možda ako uzmem neki bolji taj će množiti bolje od ovog kineskog...?

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Kako se priča kod nas su većinu dobre zemlje uzeli po 60000 + stočari koji su prethodno dobili po onim republički prosecima. Nikad im dosta. Eto kako ima računice.

Nazad
Vrh