Izdavanje državne zemlje u zakup

Ja bih da radim zemlju i dobijam subvencije.
Jer ako za istu količinu zemlje mogu da biram da li da radim i u firmi i zemlju ili samo zemlju pa ostatak drzava da subvencionise glasam da lezim dok plata ide. Nije losa ideja.

E moj Olalija,možda mi je i skupo pivo od 750din al se ne žalim.Ako mi se traži,ne pitam šta košta,samo nije u redu da me deru Andreji,Bratislavi,Miroslav i kojekakvih KOSOVARI koji su pobegli sa KOSOVA i unovčili svoju imovinu tamo a sada nam ovde vedre i oblače kao i ovaj naš predsednik DOBOJLIJA.
Lakše bi ti bilo kad bi te neki Sremac ljuštio?

E moj druže,ljušti on sve nas.Ajde da ih pitamo za PKB-e i da ih strpamo u ZATVOR za prodaju državne zemlje STRANCIMA.
U produženoj verziji se vide sve mućke, mislim ko ima oči i pola mozga, pa narod i ne prdi o tome. Sad je tema jel treba mač ili krst. Za 5 dana će ker u informeru objaviti kako strane službe pokušavaju atentat na lidera slobodnog sveta i najuspešnijeg predsednika u istoriji i tako u krug...

Vi niste ovde pa niste upućeni kako se ovde deli zemlja tajkunima,kako se kupuju propali hoteli,kako se podižu zasadi voća,kako se prave placevi sa otpadnim gvožđem,kako se rade javni radovi sa nameštenim firmama.Al dobro imamo mi KPD-om.

Vi niste ovde pa niste upućeni kako se ovde deli zemlja tajkunima,kako se kupuju propali hoteli,kako se podižu zasadi voća,kako se prave placevi sa otpadnim gvožđem,kako se rade javni radovi sa nameštenim firmama.Al dobro imamo mi KPD-om.
E moj baća, pa kod nas su se uselili Kostić, Mišković, Švajnštajger, Ana Ivanović, par crvenih beretki, neki krimosi iz CG, čudni investitori iz Ns itd. kad vi niste znali za njih...Pa Đurđević stigao pre 2-3 godine, pa Knez agrar, i kao šlag Anđelko, tata Marjanov, investitor dobio 430 hektara u Krčedinu i Inđiji, dugoročni ugovor mu ističe kad napuni 121 godinu, nema još ni 100...

Komšo, ne diraj u našeg ministra. Još da se reši problem sa PIO, uvedu takse na uvoz svinjskog mesa iz EU, zeleni dizel i izvoz junadi i svi će gorući problemi u poljoprivredi biti rešeni.

Vec imaju privilegiju, profi plati oko 1000e za celu godinu nezavisno od prihoda, ja toliko za par meseci od plate. Zamisljam kako bi bilo lepo da od cele bruto plate dam samo 1000e godisnje na PIO i penziju.
e onda ti plata nebi bila ta koja je sada nego mnogo manja...i doso bi na isto ko stoje sad realno nije mi jasno rad i cena rada u nekoj drzavnoj firmi i na primer gradevini jedan samo i ceo dan sedi ili se vrzma tamo amo vice ja sam se zato skolovao a gradevinac rinta i taj skolovani kaze komu kriv kad nije pametan ko ja,,,trebo je uciti,,,,,to ima samo kod nas u Srbistanu,,,,,,taj stoje isoskole netreba imati nista vise spram onog sto rinta jer skolovo se dabi sedeo ili laksi poso radio a ne da ima vecu platu.....ili penziju......ovde ne mislim nista licno na tebe nego uopsteno

Moze li neko da mi pojasni,nije mi bas jasno ovo ....do 10-og je rok za licitiranje,od 10-og do 18-og sta rade ?,biraju najpovoljnijeg ponudjaca ?,a posle 18-og je rok 8 dana za uplatu zakupnine za ovu godinu,tj 26 februar ?.

''Рок пријављивање и подношење документације у Апликацију је до 13:00 сати, дана 10.02.2021. године.''

''Отварање понуда за давање у закуп и на коришћење земљишта из дела I. тачке 1. овог огласа одржаће, и то: КО Дана Почетак у (часова) Банатска Дубица 18.02.2021 10:00 Бока 18.02.2021 10:00 Јарковац 18.02.2021 10:00 Јаша Томић 18.02.2021 10:00 Конак 18.02.2021 10:00 Крајишник 18.02.2021 10:00 Неузина 18.02.2021 10:00 Сечањ 18.02.2021 10:00 Шурјан 18.02.2021 10:00 Сутјеска 18.02.2021

''Најповољнији понуђач је у обавези да у року од 8 дана од правноснажности одлуке достави доказ о уплати закупнине у износу утврђеном правоснажном одлуком о давању у закуп пољопривредног земљишта у државној својини''

Pa ne vidim u cemu si nasao problem.
Nije placanje 8 dan posle 18.2. vec 8 dan od pravosnaznosti odluke.Odluke se cekaju nekad i 21 dan.

I ja sam tako planirao al jbg izgleda do septembra treba 3 godine platiti.
Sad odma 8 dana od rešenja ,pa depozit u visini jedne g pa do septebmbra za narednu faktički 3 g ove godine.

I ja sam tako planirao al jbg izgleda do septembra treba 3 godine platiti.
Sad odma 8 dana od rešenja ,pa depozit u visini jedne g pa do septebmbra za narednu faktički 3 g ove godine.
Hmm,kaze za svaku narednu godinu zakupa do 30 septembra,ja mislim da ovo sad sto placamo za zakup je za unapred za ovu godinu samo.

Jeste.. Onda kao garanciju moras da uplatis i poslednju godinu ako nemas jemca i do 30.9 za 2022.. Ako sejes kukuruz mozda ga i ne skines do tada..

Mi smo i prosle godine 5to godisnji zakup platili 3 puta... pa ko ima 70.000 i kusur takonje dao oko 200.000 po hektaru bez da je skinuo dinara plus ulog te godine.

Nazad
Vrh