Izdavanje državne zemlje u zakup

Није ту никакав сценарио,поента је да називаш човјека ретардом за нешто што чак и ти врло слично радиш.Човјек има неку рачуницу и његово двориште његова ствар,нико ни теби не гарантује да нећеш пући ко звечка за годину две а мислиш да си паметнији доста од њега.То је суштина.
Da niste vi neki rod? Sigurno znaš retu pa ga braniš...

Shvatam sta Putina boli i mozda bi bilo najbolje da moderator izbrise moje postove u vezi ovog retarda ciji primer oko uzimanja drzavne zemlje u zakup je doveo da se neki prepoznaju u postu. Da nam svima bude lakse i da Putin ne misli da sam i ja retard zbog mojih poslovnih promasaja a i neprijatno mi je da me porede sa retardom iz moje price...

I tu ima finta. Hipotekarne kredite garantujes imovinom a imas i kredite gde nema garancije nego samo promet po racunu. Drzavna ti nabija promet pa ispadas kreditno prihvatljiv i onda kupujes mehanizaciju tako sto samo doteras traktor bez pola dinara u dzepu u tom momentu.

Shvatam sta Putina boli i mozda bi bilo najbolje da moderator izbrise moje postove u vezi ovog retarda ciji primer oko uzimanja drzavne zemlje u zakup je doveo da se neki prepoznaju u postu. Da nam svima bude lakse i da Putin ne misli da sam i ja retard zbog mojih poslovnih promasaja a i neprijatno mi je da me porede sa retardom iz moje price...
А шта то мене боли?Не познајем дотичног нити радим метар државне земље па да би ми то представљало неки подстрек да дискутујем са тобом.Него видим шаблон код тебе, код другог се трн види а у свом оку пањ не.Изузетно си саможив као особа и мислиш да знаш све боље од свих,а поента је углавном да си веома сличан том човеку кога тако погрдно називаш.

А шта то мене боли?Не познајем дотичног нити радим метар државне земље па да би ми то представљало неки подстрек да дискутујем са тобом.Него видим шаблон код тебе, код другог се трн види а у свом оку пањ не.Изузетно си саможив као особа и мислиш да знаш све боље од свих,а поента је углавном да си веома сличан том човеку кога тако погрдно називаш.
Slažem se kolega, hvala vam puno, potpuno vas razumem.

Za ovog nije taj tvoj slučaj...Arenda je bila 200 e/kj a vrlo retko 230 e/kj. On dolazi kod moje baba-strine i mrtav ladan joj daje 350 e/kj. Pričam o 2013 godini kad je to bila naučna fantastika. Za 230 evra bi dobio 100 % tih njenih 20 kj. 2017 g. puca na sve strane i dolazi da pregovara da se smanji arenda. Ona mu na blef kaže da ima iz Pazove ponudu po 350 e, on se posle minut složi da arenda ostaje i tako sad i dalje plaća 350 e/kj za neku srednju zemlju u našem potesu na kojoj sa tom arendom možda jednom u 20 godina bude u plusu...
Ima dosta njih sto uzimaju arendu po nenormalnim cenama pa onda sa svoje zemlje pokivaju minus na arendama, ili seju na tim arendama od 300 e povrce svake druge godine sa izbusenim bunarima pa tu uzmu neki kintu na proseku vise godina ( bostan, luk, paprika...)

Putin pre podne ne voli sam sebe, a do popodne ceo svet. Znam takve, da im daš sve kako hoće i to bi rekli da neće.
Ne vredi se sa njim raspravlja ti jer je uvek najpametniji a sam kaže da ne radi drzavnu zemlju. Pa šta se onda tu turaš i filozofiraš gde ti mesto nije?

Putin pre podne ne voli sam sebe, a do popodne ceo svet. Znam takve, da im daš sve kako hoće i to bi rekli da neće.
Ne vredi se sa njim raspravlja ti jer je uvek najpametniji a sam kaže da ne radi drzavnu zemlju. Pa šta se onda tu turaš i filozofiraš gde ti mesto nije?
Друже јел тебе пуцају ти стероиди што користиш ил протеини,шта већ?Ако си заборавио ово је форум,тако да је свима доступно да дискутују о свакој теми,то што не радим државну не значи да је имам 100 ха пред кућом па нећу у инат него су друге околности и то је тако.Ако ти смета ти неко одговори на неку твоју тврдњу или констатацију онда немој да учествујеш у дискусијама и напусти форум.То дал ја волим неког до подне ил од подне под један ти појма немаш,а друго ако шта напишем а да се неком не свиђа може слободно да оповргне неком чињеницом и није никакав проблем,то је иначе ФОРУМ,а не као ти и пар ликова на све би се увредили а овамо вода у ушима.Јбг шта да ти радим.

Nema potrebe za svadjom, meni su postovi kolege Putina dobro došli, skoro kao neka škola...Potpuno sam zaboravio osnovno pravilo u raspravi, tj da kad neko počne sa napadima Ad Hominem da se mora uključiti čulo za prepoznavanje budale, što mi je bilo potpuno uspavano. Posipam se još jednom pepelom pred celom forumaškom zajednicom i priznajem grešku. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Nema potrebe za svadjom, meni su postovi kolege Putina dobro došli, skoro kao neka škola...Potpuno sam zaboravio osnovno pravilo u raspravi, tj da kad neko počne sa napadima Ad Hominem da se mora uključiti čulo za prepoznavanje budale, što mi je bilo potpuno uspavano. Posipam se još jednom pepelom pred celom forumaškom zajednicom i priznajem grešku. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
Апсулутно се слажем.и мислим да сваки човјек повремено треба да баци поглед на овакве теме и форуме,чисто да препозна ону типичну балканску,нек је други гори и његово двориште лоше а у своје се не гледа.Разумљиво је кад је неко толико саможив и осион да на сваку своју тврдњу сутпротно мишљење сматра коментаром будале.То је ипак слика и прилика тог првог.И после се чудиш што немаш никог да ради са тобом и возачи те заобилазе у широком луку.ццц ако тако наставиш и та дјеца ће да се разбјеже је** га ти(n)

Naj gora je varijanta kada su ljudi tj. clanovi foruma prostorno udaljeni, nikada se nisu videli, a donose neke zakljucke na osnovu pisanja. Mislis med i mleko i ne verujes coveku koji je u komsiluku doticnog i sigurno ga bolje poznaje. Ima ona narodna ... Lepo bleji, ali gadno doji.

To sa hobistima nema veze sa ovom temom, ali svako od nas ima svoje vidjenje. Na cetu se par puta rasplamsala ta rasprava.

Ljudi sta se desava kAda je pocetna 11000din,a npr stavi se 40000dinara jel ide dupla uplata ,posto ce ici preko neta licitiranje ?

Nazad
Vrh