Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo vise nije taj stari diklofen cije sam postove voleo i cenio,izgleda da si i ti u medjuvremenu postao tajkunGde su bili do sad? Ko im branio da se za sebe i svoju porodicu bore?Dođeš, kažeš svoje, platiš i radiš. Nije drzava gadljiva na pare.
Nema licitacije?Mi ovde u Sremu nemamo tih problema oko garancija
Sto tako?Ovo vise nije taj stari diklofen cije sam postove voleo i cenio,izgleda da si i ti u medjuvremenu postao tajkun
Ne druze moj. Svake godine su me smanjivala, ucenjivali i tlačili. Onda mi je žena otvorila oči i objasnila kako bi ona. E od tad vidim da sam pogresno nastupao jer sam se sklanjao, ćutao i nisam imao samo poštovanje. Sad oni 55000 po ha ja 57000.Oni kažu dosta ti 20ha, a ja kažem nije to vase da mi određujete. I eto, počneš da se boriš, i odma te drugačije gledaju.Ovo vise nije taj stari diklofen cije sam postove voleo i cenio,izgleda da si i ti u medjuvremenu postao tajkun
Ti si se promenuo a diklofen je isti samo malo stariji.Ovo vise nije taj stari diklofen cije sam postove voleo i cenio,izgleda da si i ti u medjuvremenu postao tajkun
I to je moguce,ali ipak mi se vise svidjao razmisljanje starog diklofenaTi si se promenuo a diklofen je isti samo malo stariji.
To je za poštovanje.I možeš se nadati dobrom.Ja sam 2017 prepustio drugu 12 lanaca svoj i privatne arende sto sam ima. Posto je on morao da proda svoju zemlju i farmu krava tako da je ostao i bez drzavne zemlje da bi mogao da prizvede hranu za ovce sto su mu ostale.Tako da nije sve u zemlji
Jedno od ta dva...ili placas prvu i poslednju-to se vodi kao DEPOZIT ili garancija ili jemstvo pravnog subjekta!Gde to ima sem u Srbiji???
Plaćaš unapred i još dajes garanciju.
Ima ali ne za nas, sve pokupise veliki preko stocara I farmi I preko investicija .Kolega Olalija je pomenuo u svom postu kakve se mahinacije prave.Nema licitacije?
Kako mislis da tad licitacija ide lakse? Ako nesto hoce da smuvaju to se uradi pre licitacije tako sto te parcele sklone pa i ne budu na licitaciji.Mnogo lakse idu licitacije kad je covek blize vlasti. A svi se u stranku uclanjuju zbog opsteg dobrog, niko zbog licnog interesa.
Ko ti garantuje da na kraju plate izlicitranu cenu?Kako mislis da tad licitacija ide lakse? Ako nesto hoce da smuvaju to se uradi pre licitacije tako sto te parcele sklone pa i ne budu na licitaciji.
Mani se te priče. To su gluposti i večiti izgovori.Ko ti garantuje da na kraju plate izlicitranu cenu?