Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo je nekad od pocetne, sada po ovom novom nacinu licitacije je 20 % od ponudjene.. Neka potvrdi i clan vajska, ali tako sam ga razumeoKoliko % su kapare od pocetne cene ili od licitirane?
Ipak sam pogresio, 20% je od pocetne.. Izvinjavam se..Ako je 20% od ponudjene to znaci da ako odustanu na 60k drugoplasirani treba da je ponuda ispod 48k sto je bas velika razlika. Po meni nece tu se bas odustajati.
Prvi dogovori pali.Ne verujem da ce tu iko da odustane...
Pa tu pola licitatora neće dočekati kraj zakupa...Koja je ovo banana država...Za 12 02 zakazana licitacija drzavnog zemljista. Rok uglavnom na 15 godina. Prijava elektronskim putem.
Možeš li mi reci kako ide plaćanje. Godinu unapred i garancija ili neka druga varijanta?Za 12 02 zakazana licitacija drzavnog zemljista. Rok uglavnom na 15 godina. Prijava elektronskim putem.
I treba. Pun mi **greška da me svake godine smanjuju, skraćuju...Verovatno se zato i radi ,da se jednom za svagda zna ko će u ovom životu da radi zemlju.
Ostalima verovatno pun **greška da rade jedni te isti...I treba. Pun mi **greška da me svake godine smanjuju, skraćuju...
Gde su bili do sad? Ko im branio da se za sebe i svoju porodicu bore?Dođeš, kažeš svoje, platiš i radiš. Nije drzava gadljiva na pare.Ostalima verovatno pun **greška da rade jedni te isti...
U to ne mogu da verujem.Jesi siguran da samo banka može dati garanciju?I prosle godine je islo na 10 godina i tada je uglavnom gotovo sve podeljeno. Sada je raspisana licitacija povrsina koje su ostale slobodne ili od stocara koji vise ne ispunjavaju uslove za pravo preceg pa su im parcele oduzete. Takvih je malo. Konkurs je izasao danas u gradskim novinama tako da ne znam o kakvoj se zemlji radi i gde se parcele nalaze. Mogu jedino da predpostavim kada vidim pocetne cene o kakvoj se zemlji radi, ali ni to nije merodavno jer su peskovi obicno u prvoj klasi, a nisu ni za ku ac. Videcu sutra tacno kakva je situacija. Sto se tice placanja sredstva obezbedjenja ima dve mogucnosti. Citiram...... Garancija poslovne banke u visini godisnje zakupnine poljoprivrednog zemljista. ILI. Dokaz o uplati depozita u visini jedne godisnje zakupnine koja ce se u slucaju redovnog placanja racunati kao placanje zakupnine za poslednju godinu zakupa. Kraj citata. Interesantno da vise garanciju ne moze da ti da zadruga sa kojom saradjujes.