milos bota
Član
evo linkod od licitacije opština Bač
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A zasto po stoti put to pitate? Pa svako ima svoj digitron. Sinoć sam komentarisao da me čudi da neko već nije to pitao.I sta se seje na tim parcelama za 60-80 hiljada?.
Kako na 5 godina,sto su onda napisali 15 pod periodom zakupa ?.
Koliko vidim 20 ljudi maks je uzelo svu zemlju i ponavljaju se imena. Vidim da i moja familija omje pokupila dosta. Nek im sa srecom.
evo linkod od licitacije opština Bač
Zar neide po opstinskom proseku?Pa ti ides po drzavnom proseku koji je jako mali. Zato se stočari i prokurčili pa otimaju i po licitacijama posle sve. U najavi su velike promene po tom pitanju.
Nego šta će da seju leba ti,da neće biti sve za zelenu krmu,a što se tiće inspekcije to mora da se pozdravi,ali sve je objasnio pesnik u postu iznad.Код нас су сточари добили на 10 година закуп,а цене су неке просечне и класиране по квалитету земље. Новина је то што морају да воде књигу поља и инспекција ће надгледати шта сеју. Значи нема сетве семенске робе као што је до сада било.
Kod nas svi stocari siju soju.Један је посејао свих 15ха детелине остали ће кукурузе,а има доста и јечма усијаног.
Cena arende raste svake godine po 50e po kj.Vec je 350e-400e.I bolje je kad si u tabli po 10ha-50ha nego po 1kj-3kj.I sta se seje na tim parcelama za 60-80 hiljada?.
Kako na 5 godina,sto su onda napisali 15 pod periodom zakupa ?.
malo tije familija uzela ove god ,manjke 100 h nego prethodni godinaKoliko vidim 20 ljudi maks je uzelo svu zemlju i ponavljaju se imena. Vidim da i moja familija omje pokupila dosta. Nek im sa srecom.
I kod nasprošle godine je uzašo pravilnik šta smemo sejati.Ja kao ovčar nesmem sejati sojuКод нас су сточари добили на 10 година закуп,а цене су неке просечне и класиране по квалитету земље. Новина је то што морају да воде књигу поља и инспекција ће надгледати шта сеју. Значи нема сетве семенске робе као што је до сада било.