Ne mogu da nadjem rang listu za Šid ... jel neko ima mozda tu tabelu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne smes sejati soju na drzavnoj, ali na svojoj smes i onda te boli cosak.I kod nasprošle godine je uzašo pravilnik šta smemo sejati.Ja kao ovčar nesmem sejati soju
Sad se pravi dogovor. Prvi izlicitirani odustaje, Ostali su u dogovoru.Auuuu al su vam cene !!
Izgleda ovo najbolje ispalo za državu,iz straha ljudi nudili i vše nego što treba,ima konkretno sam Vajsku gledao dosta parcela gde je 1 i 2 po 10000-tak din razlike.
Propada kapara.Не одустаје се од излицитираног већ се даје приговор на нереалну цену иде се на суд и суд обара цену на почетну.
I ko u tom slučju dobija ?Prvoplasirani,drugoplasirani,treće.... ili?Kojaj je onda svrha licitacije?Не одустаје се од излицитираног већ се даје приговор на нереалну цену иде се на суд и суд обара цену на почетну.
У којем року па код нас се одлука о излитираној табли чекала по месец дана па онда рок жалбе па тек онда иде плаћање. Не причам напамет.To je nekad mogli. Više ne. On kao prvi ako u roku ne plati propada mu depozit, zemlju dobija sledeći po redu. Mislim da to povlači i pasivan status i još što šta.
Zemlja se plaća unapred tako da nema tih van sudskih poravnanja i sranja. To je moglo pre.
Imaš rok plaćanja. Uvek je i bilo. Datumski preciziran u odluci. Kad platiš onda dobijas ugovor od ministarstva.У којем року па код нас се одлука о излитираној табли чекала по месец дана па онда рок жалбе па тек онда иде плаћање. Не причам напамет.
Da li ste uzorali odmah posle licitacije?Ovde je licitacija bila 5.11. a oko 20.12. stiglo za placanje, platio i sad cekam da potpisu ugovore u Ministarstvu.