Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jel se objavljuje licitacija na sajtu opštine?Zahtevi se salju upravi za poljoprivredno zemljište.Na sajmu uprave za polj zem ima aplikacija.U toj aplikaciji se pise ponuda i skeniraju se potrebni papiri za licitaciju.6.1 ce biti rezultati licitacije ko je dao bolju ponudu.Bice tabela sa cena po ha koliko je ko ponudio.
Vajska vidim da traže potvrdu da si tri g a aktivnom statusu.Da li moraš uzeti potvrdu pa im skenirati?Da ili da skeniras negde na USB pa od kuce da posaljes ponude.Moze i agencija neka da ti to uradi
Napises cenu koju mislis i sta bude bude.Cena kao normalna licitacija.I kakvi su tvoji utusci takve licitacije? Kakve su cene u odnosu na klasicnu licitaciju?
Jasno mi to nego u odnosu na predhodne godine na primer ako je prosek bio 40000 da li su na ovaj nacin bile jace ili slabije.Napises cenu koju mislis i sta bude bude.Cena kao normalna licitacija.
Po kojim cenama je otislo? Jel na 10 godina?Nije bilo dogovora.Mi puc puc oni ozezi ozezi.
Rok je 5 godina. Cene od 60.ooo do 86.oooPo kojim cenama je otislo? Jel na 10 godina?
Zaboravio sam da napisem da je po hektaru .Soja se sije na 90 posto. Ostalo je semenski kukuruz.I sta se seje na tim parcelama za 60-80 hiljada?.
Kako na 5 godina,sto su onda napisali 15 pod periodom zakupa ?.