Izdavanje državne zemlje u zakup

Moze.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

http://www.danas.rs/ekonomija.4.html?news_id=362358&title=Tenis+dolazi+tek+2019.+godine
Evo kako vlast pomaze seljaku i mladima da ostanu na selu, ovo ce pre ili kasnije zadesiti sve a odavde je pocelo, upravo danas je gradska vlast po naredjenju ministarstva i mudonja koji stoje iza ovih likova ugasila dva sela, koknkretno u mom selu sva najkvalitetnija drzavna zemlja data je firmi food planet iz Zrenjanina vrlo bliskoj vlasti, koja tamo "gradi" firmu za preradu soje, ostatak zemlje najlosijeg kvaliteta su dobili stocari tako da narednih 30 godina nema licitacije drzavne zemlje za Perlez..

I kod nas se slicno desava sve vise i vise. I onda kad nedimovic kaze pa jel vi mislite da bi ja dozvolio, da bude protiv vas paora. Eeee ma lincovat ga ladno ako nas natera na seobu. Ja sam rekao nemogu oni toliko sezona trpiti koliko nas ima da svake godine neko proseta sa sibicom.

http://www.danas.rs/ekonomija.4.html?news_id=362358&title=Tenis+dolazi+tek+2019.+godine
Evo kako vlast pomaze seljaku i mladima da ostanu na selu, ovo ce pre ili kasnije zadesiti sve a odavde je pocelo, upravo danas je gradska vlast po naredjenju ministarstva i mudonja koji stoje iza ovih likova ugasila dva sela, koknkretno u mom selu sva najkvalitetnija drzavna zemlja data je firmi food planet iz Zrenjanina vrlo bliskoj vlasti, koja tamo "gradi" firmu za preradu soje, ostatak zemlje najlosijeg kvaliteta su dobili stocari tako da narednih 30 godina nema licitacije drzavne zemlje za Perlez..

Šibica.....

Nikakva sibica se nece paliti niti ce biti ikakvog otpora. Ovaj narod zaslužuje ovo sto mu se desava i ne treba ga zaliti.
Setite se samo kao je isti takav slučaj bio sa Al Rafavedom kod nas u Bačkoj Palanci. Svi do jednog ovde na forumu, potpomognuti stalnim bitovima, ste u glas skocili i uprli prstom u mene, nas kako smo mi razbojnici, tajkuni, nesiti, otimaci, divljaci, malo nam je svega itd, itd. Ogromna vecina nas je imalu samo jednu jedinu ideju, a to je da se gotovo 4000 ha da na licitaciju i pri tom ograniči na max izlicitiranih 20 ha. Cak smo dospeli i do sastanka sa licno njim, AV. On nam je obećao kako ce se sve to resiti u nasu korist jer smo mi 101% u pravu. E pa resilo se, eno Arapi jasu kamile po nasem ataru.
Sad kad je mecka zaigrala i pred vasim vratima sad ste se trgli, ali kasno. Sve je vec gotovo i nista vise ne zavisi od nas.

Tako je to kod nas, svi smo razjedinjeni i razjebani do kraja. Dok god se svi ne složimo isto će nam biti. Ovako, dok svi mi gledamo sa strane uz konstataciju dobro je, neće u mom kraju zemlju uzeti, najebali smo samo tako! Gaze nas ova politička govna kako hoće i još nam se smeju u lice. Rusima dali prirodne resurse za tepsiju ribe a ovi se nemilice izbahatiše sa tim ležištima, švabe, arapi i ova naša mafijaška govna će nam oteti to plodne zemlje što imamo i onda svi kolektivno možemo u tri lepe p.m.

Nista ovi nisu bolji nego ono sto su 47 radili agrarnu reformu. A ovu gradski poltroni misle nisu zamenjivi. Sramota me je licemerja. Kao pomazu nas ,daju stocarima krave i sredjuju nam atarske puteve. A tu se svaki njihov ugradio. Ne nego je problem kada poljoprivrednik kupi nov traktror ili auto pa ga vide komsjije i odma vicu kako je nama poljoprivrednicima dobro. Mislim i dobar broj poljoprivrednika je po principu naj veci naj bolji u selu. Nema umerenosti nikako. Tesko nama sa namim samima nekada. Ali ovo je pljacka drzavnog resursa a i tu zemlju tenisa opet ce raditi neka partijska prilika zivi bili pa videli.

Nada poslednja umire.

I tako iz dana u dan a nista se konkretno ne preuzima niti ko hoce da se zameri niti sme da se zameri e pa drugovimoji tako ce nam i biti kada ostanemo bez i jednog hektara nase zemlje a ne arapa nemaca i kojekavi biznis sranja a za 30god 3/4 nas nece ni biti samo ce ostati prica kako smo nekad radili NASU ZEMLJU .

To odavno traje, Matijević nam odavno otima zemljište pa ne vidim da se neko nešto preterano pobunio. Gotovo pola srpskog obradivog zemljišta poseduju 3-4 čoveka pa se niko nije na to osvrnuo. Sve poštenim radom stekli pa im kapital ne treba proveravati. Za mene nema razlike između bilo kog stranca i Matijevića, Paje, Raje, i ostale bagre, sve je to banda potpomognuta državnicima koji dobijaju lizalice za oteto od naroda ...

To odavno traje, Matijević nam odavno otima zemljište pa ne vidim da se neko nešto preterano pobunio. Gotovo pola srpskog obradivog zemljišta poseduju 3-4 čoveka pa se niko nije na to osvrnuo. Sve poštenim radom stekli pa im kapital ne treba proveravati. Za mene nema razlike između bilo kog stranca i Matijevića, Paje, Raje, i ostale bagre, sve je to banda potpomognuta državnicima koji dobijaju lizalice za oteto od naroda ...

Mislim da si dotakao srž problema.Ako smo dozvolili ovim gore navedenim ,ni Tenis nije ni bolji ni gori sem što je stranac.

Kod nas odma pricaju o cuvanju. Ja kazem da nece moci da sacuvaju, koliko je napedovala tehnika za cuvanje toliko je i potpala napredovala.

Ne sećam se tačno ali mislim da je Matijeviću negde u opštini Sečanj, može biti u Krajišniku, paljen usev pre nekoliko godina...

Da,da....a i jos neki su oterani na taj način.Oni sa kombajnima kose a kukuruz počeo da gori....kud koji mili moji.U ovakvim okolnostima drugačiji vid borbe teško da će biti moguć.

Te biznismene štite ovi što se za lizalice prodaju, tako da je to dosta teže učiniti, ali sve se da uraditi samo kad su ljudi složni... Gamad se mora isterati, na koji način to i nije toliko bitno... Nezgodno je što je izgleda to jedini način koji je preostao, a opet dobro je da bar ikakav način postoji...

Šibica je možda bila efikasna 1942. Danas postoji osiguranje od požara a ako neko misli da će šibicom pobediti one koji su nas dovde doveli onda je mnogo naivan. Može jedino kao naše dede nekada posle obaveze da završi u zatvoru. Inače nije nam ni narod baš tako zlatan i pun empatije prema drugom. U borbi za što više zemlje izmedju poljoprivrednika se sredstva nisu nikada birala ne znam zašto se smatra da bi država morala biti nežna i pažljiva. Mi smo takvi, svaki poljoprivrednik bi se ponašao kao tajkun i ostavio druge bez ičega samo da može. Čast retkim izuzecima kojih nema mnogo ali još uvek postoje. Njima se izvinjavam.

Nazad
Vrh