Podrska za Slavka Vukova i ostale Zrenjanince koji je svoje zdravlje ostavio po drumovima protestujuci za prava seljaka bilo za vreme zutih ili sad. Otisla zemlja Arapima zatim Tenisu u nekoliko opstina medju njima i u Kikindskoj. U svakoj opstini po dve do tri hiljade hektara na 30 godina. Odluke se donose pojedinacno po opstinama na svakih tri cetiri meseca da se nebi ustalasalo najednom. Da se nebi skupili paori Vrbasa, Secnja, Zrenjanina, Kikinde i ko zna koga jos ceka isti scenario. Neko ovde i likuje jer nece biti zemlje za licitaciju na koju nikad nisu ni izlazili, ali nema veze samo neka se pise. Licno radim 15ha drzavne koju placam isto kao i ostali po dogovoru da se ne nateruje cena. 200 porodica bi moglo da obradjuje po 15ha da se Tenisova zemlja podelila lokalnim seljacima. Cena od 207E po ha za koliko je data Tenisu je smesna. Ali kome da pricas kad je dizanjem dva prsta odluceno sve. Ministar kaze.... Izbori uvek pokazu dali je vlast radila dobro ili ne. Ma covece, majmuncino sta mi vredi ako te smene kad si mi upropastio zivot i meni i mom detetu.