sova
Član
De paore pojasni malo, 81 000 za koju povrsinu? ha?, po godini ili za svih 5?Dans crkvena u Deronjama otisla za 81000 + 4% taxa. 68 ha na 5 godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
De paore pojasni malo, 81 000 za koju povrsinu? ha?, po godini ili za svih 5?Dans crkvena u Deronjama otisla za 81000 + 4% taxa. 68 ha na 5 godina.
naravno za hektar za jednu godinuDe paore pojasni malo, 81 000 za koju povrsinu? ha?, po godini ili za svih 5?
;besna;kola voze i opštinari a nisu se toliko skolovali i trudili kao svestena licaSveštenik je jedno od plaćenijih zanimanja u Srbiji , kod nas dodju goli i bosi a odu sa besnim kolima
A sta ti ja pre par meseci rece. ..Bogami tablice za obracunavanje uslovnih grla za pravo preceg zakupa su momacki srezali. 1 june starosti od 6 do 12 meseci 0,3 uslovnog grla, a 1 ulovno grlo 0,7ha. Treba da ih bude sramota sa ovakvom kalkulacijom!
Kad si napisao cenu itd trebao si napisati gde su te pare i kome uplaćene???Jel nemoj da pišeš nešto ako nećeš napisati do kraja!Kod mene u selu ljudi izlicitirali zemlju i sutra dan sa sveštenikom i članovima Crkvenog odbora u Sr Karlovce tj Eparhiju i novci uz uplanicu na račun iste naš lokalni sveštenik nikakve veze nema sa tim novcima.Za ovaj moj post lično odgovaram!Sveštenik je jedno od plaćenijih zanimanja u Srbiji , kod nas dodju goli i bosi a odu sa besnim kolima
U Deronje otišao pop od nas odavde,a tu nije imao ni bašticu za izdavanje.Dans crkvena u Deronjama otisla za 81000 + 4% taxa. 68 ha na 5 godina.
Pišem ono što znam, i što se poštuje kao procedura, a ne držim ja popa za mantiju pa da znam šta i kako oni raspolažu s parama, ja sam napisao ono što je svima znano i za većinu a da izmišljam to tvoje do kraja ja ne mogu ! A to što sam napisao da dodju goli i bosi se ne odnosi na izdavanje crkvene zemlje već na to što Kać ima 18000 stanovnika i što vršenjem svoje službe dobro se olovare !Kad si napisao cenu itd trebao si napisati gde su te pare i kome uplaćene???Jel nemoj da pišeš nešto ako nećeš napisati do kraja!Kod mene u selu ljudi izlicitirali zemlju i sutra dan sa sveštenikom i članovima Crkvenog odbora u Sr Karlovce tj Eparhiju i novci uz uplanicu na račun iste naš lokalni sveštenik nikakve veze nema sa tim novcima.Za ovaj moj post lično odgovaram!