Izdavanje državne zemlje u zakup

nego kao tovljac bikova nemogu da uzmem drzavnu zemlju traze objekt a znate i sami kako mogu i gde mogu bikovi da se tove a ipak oni su 365 dana na jaslama a te krave nekad i samo 4 meseca godisnje kao ove godine ,pasu sta napasu dobiju tuluzine i vozi . Pa zar se ta zemlja nedobije za proizvodnju hrane za stoku .
Ja potpuno razumem tvoju ogorčenost.Svako ko ima i 1 grlo bi po meni trebao dobiti.Kao i to matičenje krava.Tu su rađene mućke neviđene.Od kada se matiči nikada nije uginula ni jedna krava.A da bi ušao u fazu da legalno dobiješ novac za umatičeno grlo treba da rodiš mečku a prema veterinarskoj službi sam obavezan kao da su sve krave umatičene.Pa ako to nisu krave šta će im program mera i mlečni kartoni( koji meni uopšte nisu potrebni a 500 din po kravi.)

Kada ja napisem da se radi na mutno, digne se kuka i motika na mene.
A mutljavine koliko hoces.

[h=1]Укинута пресуда паорима, случај враћен суду[/h]

понедељак, 28.03.2016. у 23:06
Paori-56f99cabd1f74.jpg
Илистрација (Фото Танјуг/Јарослав Пап)

НОВИ САД - Петорици пољопривредника из Гакова код Сомбора, које је Прекршајни суд у Апатину осудио на затворске казне, укинута је пресуда, јавила је РТВ. Како наводи та телевизија, Апелациони суд је у другом степену укинуо пресуду паорима и вратио је Прекршајном суду у Апатину на ново одлучивање.

Како је раније саопштено из суда осуђени, које су поједини медији назвали „паори”, лица су која су од раније позната суду и полициј, што произилази из кривичних и прекршајних евиденција. Медији су раније објавили да су тобожњи паори, који су данима наводно чували узурпирану државну парцелу у свом селу, ухапшени под оптужбом да су напали трактористу кога су, како се наводило, за орање ангажовали узурпатори државних њива у сомборској општини. Случају је у међувремену злоупотребљен у оквиру предизборне кампање.

Танјуг

http://www.politika.rs/scc/clanak/352022/Ukinuta-presuda-paorima-slucaj-vracen-sudu

Kada ja napisem da se radi na mutno, digne se kuka i motika na mene.
A mutljavine koliko hoces.
Pa da, samo si ti pametan a svi ostali tupavi pa niko osim tebe nevidi sta se desava! I ova vlast kao prosla su kriminalne i takva ce nam biti svaka sledeca!

Kod mene u selu ko god je hteo da radi drzavnu zemlju radio je jer smo se razumno dogovorili da niko ne ostane bez zemlje, bilo je malo problema sa ovima ALAVIMA sto bi sve da rade al smo im predocili da ce ih to skupo kostati pa su malo ustuknuli! A sad je svu zemlju pokupio pilicar iz susednog sela, a sto je naj gore on ne radi nego je dao u pod zakup, ja opet ne krivim tog sto je uzeo u pod zakup nego vlast sto je to dozvolila! A nekolicina nas malih i srednjih paora kojima je to malo zemlje ipak koliko toliko znacilo nesto, sad duva i gleda!

Drugari samo da vam javim nocas smo bili ponovo u Apatinu do 2h.Bilo ponovo sudjenje nasima pustili su ih iz zatvora,a sledece nedelje ce im biti doneta nova presuda.Aj fala bogu bar su kuci sa svojim porodicama.

pa dobro jesu li ih bar nalupali posteno onako npr. isutirali im glave ,nabrekla jetra i sl. povrede kad im toliko sude j... ih vucici stefanovic ,ma taj ej neka sisa od coveka da bog da mu rak sa seselja presao na njegovu jetru.

Ma jok nisu ih ni takli.To u stvari nisu bili traktoristi vec predsednik sindikata pp granicara koji je sad u stecaju pa je sad slucajno preso da radi za tu firmu protiv koje se borio jesenas.On je sad kao neki sefic.Kakav je to covek koji je okreno ledja svojim ljudima.A da ti objasnjavam kako se sve to bas odigralo sto se tice suda i zatvora nebih,ima na netu pa pogledaj.

Ovde se prikazuje da ni ti paori nisu bas takvi ako smo ih videli na tv.
Znamo svi da su '' cuvali'' drzavnu imovinu.
Sta ce se desiti ako njihovi blizi tu tablu ne izlicitiraju?

Da pitam .ako ovde ima studenata poljoprivrednog fakulteta ,jel idu studenti na državnu zemlju na praktičnu nastavu koju fakultet dobija za džabe a izdaje trećem licu ,da vidim jel se uči nešto i radi ili se samo zevzeče i uče raznim kombinacijama i šemama!?:off_topic:

- - - - - - - - - -

Gradska uprava za privredu grada Novog Sada ,na čelu sa Sečujskim kao članom gradskog veća ,Tubićem kao veterinarom , Ivanka Čubrilo i neki novi momak kadar SNS koji je sad i predsednik komisije a u to je sve upoznat i poslanik u republičkoj skupštini Novaković, a komisijom koju čine postavljeni članovi od strane tajkuna i sve to pečatira i potpisuje Vučević i uredjuje Novi sad,.....znate ima ovde dosta komentara na prošlost i komunizam i nepravde koju je sa sobom nosio ,ali ovi ljudi su zreli za goli otok , i nikom ništa , ma u tom komunizmu je vladala bar neka pravda, bar za nekog ..........ovo je vreme, vreme prevara , živimo u lažnom svetu i sa lažnim moralom , indentitetom , bez stida , i srama i tako svuda i u svim oblastima. pa kako vi očekujete da nam bude bolje , kako !?

Bolje stavi Kejsa na avatar nego da te Bora iseli iz atara ,sad mu je tvoj Mile komšija i lako može zemlja da promeni arendaša i ovako kaže Mile ne daš više 250 evrića...samo manje

Nazad
Vrh