Izdavanje državne zemlje u zakup

Pa verovatno im je odgovaralo to sto ste govorili. Ima i kod vas dokazanih simpatizera vlasti.

Ima,ali su ti isti simpatizeri neki cak i na funkcijama bili prvi u traktoru.kod nas je pravilo da ako neko preko stranke moze da pomogne Asocijaciji ok,ali da reklamira stranku kroz asocijaciju NE MOZE niko.

Kolega kao prvo mi tu zemlju ne radimo zabadava nego placamo od 200 do 500 evra po hektaru u zavisnosti od kvaliteta. Kao drugo prodali su nam NIS, oteli elektrovojvodinu, a ne vidim da je Vranje imalo neke koristi,ako nam uzmu i zemlju mi mozemo slobodno da se selimo kao sto rade Sirijci. Ja se ne zalazem da se prodaju necije sume, izvori vode, rudnici pa nemojte molim vas ni vi da podrzavate prodaju i izdavanje zemlje,ovu savremenu okupaciju koja nam se sprema.

Ukupan prihod od vaše zakupnine plus vaš PIO je neuporedivo niži nego su plaćanja po tim osnovima sadašnjih velikih zakupaca koje vi često spominjete, Kostić, Matijević, Almex, Delta i koji sve ne. Vaša plaćanja će takođe biti zanemariva u odnosu na plaćanja koja će vršiti Al Dahra, Tenis i svi oni koji tek ima da se spominju. Ako kreneš sa pitanjima tipa: jel mame ti, ajde dokaži, to će značiti jednu od dve mogućnosti: 1) veze nemaš o ekonomiji i ne dotiče te ili 2) verovatnija varijanta, širiš ideologiju svoje stranke na poljoforumu iako si među prvima koji će drugačije mislećeg optužiti za botovanje.

Kome to "vama" je oduzet NIS, Elektrovojvodina, kome to "vama" se oduzima državna zemlja ?Koji će te se to vi seliti kao sirijci? Vama zagovornicima Suverene Samostalne Republike Vojvodine ? E pa vidi ovako druže. Kad na pušku uspeš da preotmeš ono što su moji stari na pušku oteli od Germana i Ugara i prisajedinili matici, a meni amanet ostavili da puškom branim, bićete samostalni i suvereni. I tada će te izdavati i prodavati šta, kako i kome vi oćete. Do tada, ima da sediš i trpiš većinsku odluku SRBIJE.

Tri godine čitam ovuda tvoje prevarantske ideje, tvoja deljenja na hobi i profi seljake, tvoju žal za državnom službom, tvoje prozivke za botovanje, za političarenje, naklapanja kako bi bilo mnogo bolje da ste nezavisni i suvereni, a valjda samo za početak i regionalni.

Odslušao sam vas na tom čuvenom presu neki dan u Beogradu i bilo mi vas žao. Onako ljudski žao. Nit ste LSV perjanice, nit možete izneti i braniti stav poštena seljaka. Postideo me bivši kolega kad mi rekao: e moj bradonja sa kakvima ti sarađuješ.

Hvala na pažnji, dalje ne komentarišem.

P.S.
Usss za boravih ono glavno, kako bilo u prvom krugu kod nas
http://www.kanjiza.rs/ujlap/site/index-sr.html?id=781

Poslednja izmena:
Ovde je vreme za zakljucavanje,licitacije su skoro pri kraju,a i da nisu odavde se nista nece promeniti.

Ukupan prihod od vaše zakupnine plus vaš PIO je neuporedivo niži nego su plaćanja po tim osnovima sadašnjih velikih zakupaca koje vi često spominjete, Kostić, Matijević, Almex, Delta i koji sve ne. Vaša plaćanja će takođe biti zanemariva u odnosu na plaćanja koja će vršiti Al Dahra, Tenis i svi oni koji tek ima da se spominju. Ako kreneš sa pitanjima tipa: jel mame ti, ajde dokaži, to će značiti jednu od dve mogućnosti: 1) veze nemaš o ekonomiji i ne dotiče te ili 2) verovatnija varijanta, širiš ideologiju svoje stranke na poljoforumu iako si među prvima koji će drugačije mislećeg optužiti za botovanje.

Kome to "vama" je oduzet NIS, Elektrovojvodina, kome to "vama" se oduzima državna zemlja ?Koji će te se to vi seliti kao sirijci? Vama zagovornicima Suverene Samostalne Republike Vojvodine ? E pa vidi ovako druže. Kad na pušku uspeš da preotmeš ono što su moji stari na pušku oteli od Germana i Ugara i prisajedinili matici, a meni amanet ostavili da puškom branim, bićete samostalni i suvereni. I tada će te izdavati i prodavati šta, kako i kome vi oćete. Do tada, ima da sediš i trpiš većinsku odluku SRBIJE.

Tri godine čitam ovuda tvoje prevarantske ideje, tvoja deljenja na hobi i profi seljake, tvoju žal za državnom službom, tvoje prozivke za botovanje, za političarenje, naklapanja kako bi bilo mnogo bolje da ste nezavisni i suvereni, a valjda samo za početak i regionalni.

Odslušao sam vas na tom čuvenom presu neki dan u Beogradu i bilo mi vas žao. Onako ljudski žao. Nit ste LSV perjanice, nit možete izneti i braniti stav poštena seljaka. Postideo me bivši kolega kad mi rekao: e moj bradonja sa kakvima ti sarađuješ.

P.S.

Свака част право у срж....Рекао си нешто што се многи не усуђују и трпе.

Горане ајде искрено зашто претерује,зар од хиљаду и нешто чланова овог форума спало на пар Кикинђана,и још пар ликова да кроје капу и пишу шта хоће а првима кад би дошао инспектор у кућу било би јооој...Човек је написао реално одг на оно што се сваки дан чита овде од појединих..

Слажем се са човеком апсулутно и то је моје право на то...е сад дал се то коме свиђа....

Poslednja izmena:

Ista priča kao sa bivšim republikama SFRJ. Neverovatno kako se ništa nije naučilo iz istorije. Što više patriJote prete puškama država nam je sve manja i siromašnija. Super kada smo ovde došli do pušaka baš sam se pitao koji će prvi da ih potegne. Još da mi je znati koji su to njegovi "stari" i gde oteli Vojvodinu od Germana i Ugara... Još nam nije dosta qrchenja dobro smo i prošli kakvi smo.

12316580_1005809666146053_4077000850536004768_n.jpg

Da je oteto jeste oteto.Sto je oteto to je prokleto.Svaba se sa razlogom vraca da uzme svoje.Ovog puta Svaba ima mnogo jace oruzje od pusaka.IZDAJU...izdaja je cudo.

Nije izdaja vec papriri nastpace malo vise lilavih papira i kupiti sta zele..
ne zaboravite da je inflacija u evrima ne mogu reci visokana ali nije mala.ko razume shvatice.

Свака част право у срж....Рекао си нешто што се многи не усуђују и трпе.

Горане ајде искрено зашто претерује,зар од хиљаду и нешто чланова овог форума спало на пар Кикинђана,и још пар ликова да кроје капу и пишу шта хоће а првима кад би дошао инспектор у кућу било би јооој...Човек је написао реално одг на оно што се сваки дан чита овде од појединих..

Слажем се са човеком апсулутно и то је моје право на то...е сад дал се то коме свиђа....
na ovo sam mislio
E pa vidi ovako druže. Kad na pušku uspeš da preotmeš ono što su moji stari na pušku oteli od Germana i Ugara i prisajedinili matici, a meni amanet ostavili da puškom branim, bićete samostalni i suvereni.
zar nije bilo dosta pušaka i ovakvih poziva?

P.S.
SKOJevci su izgleda prvi za to da se svabi da zemlja.Sramotis svoje stare koje si ovde pominjao.

Poslednja izmena:
Evo Glamocic u Brazdama rekao da se MI pravi paori ne bojimo ovog zakona i da ce ici na nasu ruku, a treba da se boje uzurpatori i ljudi iz lokalnih samouprava koji su prikrivali stvarne hektare!
Kad bi to jos bilo i iskrekno ja se uopste nebi sekirao, ovako znajuci kako nasa drzava dozivljana-dozivljavala nas male bezpomocne, pitanje je kako cemo proci!!?

Evo Glamocic u Brazdama rekao da se MI pravi paori ne bojimo ovog zakona i da ce ici na nasu ruku, a treba da se boje uzurpatori i ljudi iz lokalnih samouprava koji su prikrivali stvarne hektare!
Kad bi to jos bilo i iskrekno ja se uopste nebi sekirao, ovako znajuci kako nasa drzava dozivljana-dozivljavala nas male bezpomocne, pitanje je kako cemo proci!!?
Gledam i ne verujem...po njemu uzurpatori znaci organizovali proteste,njima ne valja,a nama ostalima med i mleko...konstantna lagarija se nastavlja...e drzavo Srbijo

Gorane какав је то позив.Зар ниси чуо и прочитао неке горе позиве овде на овом форуму,отцепљења и сл.???можда се видимо на овом скупу што долази па да о томе уживо попричамо.

Ova ga pita za Backi Petrovac, oni su vec dali strancima zemlji i ispunili tu kvotu od 30% dali i njih obuhvata ovaj zakon da daju jos 30%, on kaze ''to zavisi od lokalne samouprave'' J...ga lokalna samouprava, a ovamo ih kudi kako prikrivaju HEKTARE! Kad vidi ko sedi tamo i da od njih znaci nesto drzavno, dodjemi da pucam!

Ljudi o cemu pricamo,pa same te lokalne samouprave su uzurpatori. Hej pitam se je po kom to osnovu javno preduzece cistoca i zelenilo grada zrenjanina dobija zemljiste po prioritetu. Nesto javno nesto tajno. Kome idu pare od tih useva. Kome placaju usluge. Znamo i sami kako se fakturisu usluge ako hocemo da izvucemo pare. 200ha u Zrenjaninu dato spotrskom drustvu aerodrom da se finansiraju. Hej sto nisu dali i nekom drugom dzudistima rvacima. Pa menjanje namena zemljista kada se kome i gde cefne. Da u meni nije usadjena ljubav prema zemlji i uzivanje u poslu kojim se bavim pobegao bi odavde sa sve diplomom i deset prstiju pa sta mi bog da. Ovako ova nasa borba protiv velikog drzavni cinovnickog aparata.Gde pekari bravari limari sede na funkcija i odlucuju u ime nas je toliko tuzna da je vise nego tragikomicna. Nusic, Sremac imali bi materijala za pozorisna dela za dva naredna veka. Sigurno da ima u svemu izuzetaka ali nevide se od ovih ala. Dodeli se parcela za bob savez da grade stazu za BOB. Hej ljudi bob staza???. A nas 40ozbiljnih poljoprivrednika delimo 400ha. Lose i dobre zemlje sa licitacijom u dec. A nekoj tamo pilicarskoj farmi daju u tabli 126ha. Toliko je nepravde da se vise nicemu covek ne moze iznenaditi.

Sent from Mtz 892 :)

P.S.

Bruko jedna. Velicas Kostica, Matijevica, Miskovica najvece zlo koje je moglo da nas pogodi. Nadas se da ce ti Aldahra I tenis doneti dobro? Jos te podrzava naj veci provokator na forumu. Voleo bi da si komentarisao post 2593 sta je dobro,a sta ne jer u njemu se uopste ne pominje politika. Politiku niko nije hteo na protestima i to je vise puta receno. I ja sam ovde pisao da osudjujem ulazak 11 traktora pred skupstinu u reziji lsv i uz dozvolu sns. Pomogli nisu nista, a odmogli su puno. Tako da i konferencija za stampu o kojoj sam pisao nije imala nikakve veze sa LsV nego je samo trebalo da demanuje neke ozjave iz ministarstva i da se pokusa da probije medijska blokada. Nisam partijski opredeljen mada imam neka svoja misl;jenja za koja sad nije vreme. Ako te bas interesuje i LSV hrli ka koaliciji sa SNS sto je bilo ocigledno posle one parade ispred skupstine.

U potpunosti pdrzavam Djordje Cvarkova kad izriba dodjosa Dragana Torbicu, te lekcije su tako ispravne i realne. Na pitanje ko su to "Vi" ili kome to "Vama" se oduzima zemlja ili se svasta radi i prodaje iz ove Pokrajne, jasan je odgovor da se odnosi na nas starosedeoce Vojvodine a ne na ostale "Torbice" koji miniraju ovu Vojvodinu!
Vecina vas treba da se stidite koliko vam je ova Vojvodina dala a vi pljunete po njoj!

Nazad
Vrh