Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam bio siguran ali sad su mi potvrdili za ovu dvojicu koji su na prethodnom snimku.Naime,pocetna cena je bila 32000,nisu se dogovorili i naterali na 64000,posto su presli 100% od pocetne moraju dodatno da uplate depozit i da nebi isli dalje,da uplacuju depozit,da se teraju dogovorili su se na 64000 da podele umesto da su to uradili na pocetku.
Poznajem obojicu dosta dobro i ok su momci.Mislim da ni za jednog ne moze da se kaze da su alavi ali sta im je ovde bilo nemam pojma.
O kojim K.O se radi?Ovde u opštini Novi sad nema više dogovaranja, zna se tačno ko šta radi , taj nastavlja i dalje, po prioritetu se izda ostalo.......a nešto malo radi reda ide na licitaciju i opet uzmu ovi prvi ..tako da nekoliko ljudi rade svu zemlju...nema priče nema bunjenja ..oni su već podelili šta je čije a i ovi iz opštine se slažu sa tim , ma komedija ...a mi sirotinja..............gledamo i jedimo se , al ako da Bog pa kakvi smo gladni i pokvareni pa se zarati...........
A ko tebi neda da uplatis depozit i ucestvujes na licitaciji.Ne pojtoji faktor u lokalnoj samoupravi koji moze da ti zabrani ucestvovanje na javnom nadmetanju...Ovde u opštini Novi sad nema više dogovaranja, zna se tačno ko šta radi , taj nastavlja i dalje, po prioritetu se izda ostalo.......a nešto malo radi reda ide na licitaciju i opet uzmu ovi prvi ..tako da nekoliko ljudi rade svu zemlju...nema priče nema bunjenja ..oni su već podelili šta je čije a i ovi iz opštine se slažu sa tim , ma komedija ...a mi sirotinja..............gledamo i jedimo se , al ako da Bog pa kakvi smo gladni i pokvareni pa se zarati...........
A ko tebi neda da uplatis depozit i ucestvujes na licitaciji.Ne pojtoji faktor u lokalnoj samoupravi koji moze da ti zabrani ucestvovanje na javnom nadmetanju...
Vi imate jako mnogo drzavne ali imate problem sa uzurpacijom,a sto se tice tih 65ha to je jako malo ali moze i tu dogovor da se napravi.Ko protestvuje,mi smo odneli u skupstinu ono sto nam ne odgovara u zakonu i na proteste smo bili cela 3-4 sata.I kako nema veze gde pripadaš , ima opština u kojoj nema zemlje , ima opština sa mnogo državne i naravno da je prava i pravna država trebalo da je isto za sve....ali nije!
Uostalom........što vi protestvujete zbog novog zakona ako je sve ok!
Ne stite ih i jedni i drugi sigurno.Veca verovatnova je da ih stiti Ministarsvo,jer oni baratuju sa kompletnom dokumentacijom.Ako država štiti dotične i samo ministarstvo........kakve su naše mogućnosti