Izdavanje državne zemlje u zakup

Mi smo definitevno ostali bez drzavne zemlje kao i Surcin , napredno su je prepisali PKB-u u roku od 24 sata. . . Treba PKB da se proda sa sto vecim fondom zemljista

Opstina Pecinci sva drzavna zemlja je na 1 godinu se izdaje,a izdavala se na 3 godine toliko o nasoj drzavi.

Vidi nema sta tu da trazi obican covek najbolju zemlju pokupili popovi i pravo preceg zakupa ostalo vecina bedevija,sada jos malo sa strancima da zamute corbu.

Pa evo ako slušate premijera na RTS,on kaže da je računica oko izdavanje državne zemlje prosta,mi damo vama subvencije 12000 din,a vi nama plaćate zakup zemlje 8000 din,i država je na gubitku.Smejem se još uvek.

Ko uzme tu od 8000 rsd(obično je to zamlja podvodna ) u zakup baš se usreći sa njom. Ne bi mu pomogle ni subvencije iz EU a ne ova naša socijala da izbegne gubitak.Slobodno takvu zemlju dati investitorima nek je oni učine plodnom kad mi neumemo.

Ne bojim se ja za njih. Pojedini kod nas u opstini ne pitaju sta kosta samo da operu PDV. Ne interesuje ih zarada na drzavnoj zemlji vec samo gledaju koliko mogu da operu pdv-a. To je opste poznat sistem i nama i poreznicima, ali poreznici ne smeju nista jer ih neko iz Bg direktno cuva.

Ma ovo je jedna od retkih teranki,pre toga su njih dvojica isterali jednu parcelu na 40000rsd/ha i ostalo je islo po pocetnoj ceni,a verovatno ce biti i najveca izlicitirana cena u nasoj opstini,no videcemo sutra.

Onda zasto fizicka lica zakupodavci da spustaju cene arende ispod 250 e? Nisu ni oni naivni kad vide da ima ko placa mnogo vise!
To je s jedne strane a s druge ako nastavljaju sa istom terapijom nad poljoprivrednikom, ubrzo ce se i to promeniti, ili ce puci tikva!!!

Nisam bio siguran ali sad su mi potvrdili za ovu dvojicu koji su na prethodnom snimku.Naime,pocetna cena je bila 32000,nisu se dogovorili i naterali na 64000,posto su presli 100% od pocetne moraju dodatno da uplate depozit i da nebi isli dalje,da uplacuju depozit,da se teraju dogovorili su se na 64000 da podele umesto da su to uradili na pocetku:haha:.
Poznajem obojicu dosta dobro i ok su momci.Mislim da ni za jednog ne moze da se kaze da su alavi ali sta im je ovde bilo nemam pojma.

Nazad
Vrh