Izdavanje državne zemlje u zakup

@ cencan svi se prave blesavi i niko ne zna nista.. stari lopovi ostali od predhodne vlasti a samo se novi pridruzili znace se sve kad se proda pkb ko je sve umesan..

http://www.agroservis.rs/drzhava-zem-ishna-politika Ko moze ovo rastumaciti ,al ce biti muljanja

- - - - - - - - - -

4v4ny8.jpg

Koliko ja vidim tu su bitne 2 stvari, a posebno i ona 3. oko prodaje.
Prvo je da se sad sticu uslovi da "po zakonu" dodje Tenis i ostali, ili neko od naših tajkuna, i macne 30% najbolje zemlje u opstini.
Kao drugo stočari koji već imaju zemlju u zakupu, ili vlastitu, ce za tu površinu biti uskraćeni kod prava preceg.
I kao treće da ce država moći da prodaje zemljište, e sad je samo pitanje po kojim uslovima i kome.

Kod nas za 02 12 2015 zakazana licitacija drz. zemlje. Prva klasa 70000, druga 67000 treca 64000. Cene odredjene u ministarstvu i nisu ni blizu prosecnim cenama na proslim licitacijama. Ovo samo mazge mogu da plate. Ocigledno da hoce da sto vise ostane ne izlicitirano, a onda nastaju malverzacije. Zemljo otvori se i progutaj nas.

Cene odredjuje LOKALNA SAMOUPRAVA.Obicno pocetna bude prosecna sa zadnjeg javnog nadmetanja ali nije pravilo.

Sat ko bre pa Posteni vucic i ostali evropejci pa ti sad vidi kako ce biti nama koji zivimo od zemlje u toj famoznoj eu mislim ovde pre svega na one clanove ovog foruma koji se kunu u tu eu necu da imenujem pogotovo jednog koji je zaljubljen u nju ,nema druge sad ce izbori a ti kiji nikad na izbore nisi isao gledaj da sad ne izadjes i ostavi im prazan papir .

Za svako sranje kriva vam je EU, Amerika i ostali sa zapada! Koja Evropa, Amerika, Kina, rusija... ovde je problem u smradu koji dolazi iznutra a vecina ne vidite ni ispred sebe, vec trazite ko je kakio, a ono je u vasim gacama! Ene vam promene koje ste trazili! Ako su prethodni krali a sad vise se ne krade vec 2.5 god. onda logicno bi trebalo da se pojavi neki plus i da krene na bolje!
Na zalost mnogo smrdi po tom pitanju!

Za svako sranje kriva vam je EU, Amerika i ostali sa zapada! Koja Evropa, Amerika, Kina, rusija... ovde je problem u smradu koji dolazi iznutra a vecina ne vidite ni ispred sebe, vec trazite ko je kakio, a ono je u vasim gacama! Ene vam promene koje ste trazili! Ako su prethodni krali a sad vise se ne krade vec 2.5 god. onda logicno bi trebalo da se pojavi neki plus i da krene na bolje!

Zašto ti kolega Peet sve kapitalističke i okupacine zemlje pišeš velikim slovom,jedino Rusiju malim.Pratimo mi tebe već duže,samo da znaš!Nemoj posle da bude:gramatička greška,brzina u kucanju,tastaura se zakočila...

- - - - - - - - - -

Zašto ti kolega Peet sve kapitalističke i okupacine zemlje pišeš velikim slovom,jedino Rusiju malim.Pratimo mi tebe već duže,samo da znaš!Nemoj posle da bude:gramatička greška,brzina u kucanju,tastaura se zakočila...

Zašto ti kolega Peet sve kapitalističke i okupacine zemlje pišeš velikim slovom,jedino Rusiju malim.Pratimo mi tebe već duže,samo da znaš!Nemoj posle da bude:gramatička greška,brzina u kucanju,tastaura se zakočila... - - - - - - - - - - Zašto ti kolega Peet sve kapitalističke i okupacine zemlje pišeš velikim slovom,jedino Rusiju malim.Pratimo mi tebe već duže,samo da znaš!Nemoj posle da bude:gramatička greška,brzina u kucanju,tastaura se zakočila...
Koji VI,da nisi neki spijun,balkanski spijun ?

Pit obuzdaj se i ne potpaljuj vatru,da ne dobijes godisnji do uskrsa barem.
Apsolutno nemas pravo kao ni niko drugi da odredjujes ko je pomogao,ko odmogao...to tvoje subjektivno misljenje zadrzi za sebe,a sto se tice pravopisa tice treba da pises sve drzave velikim slovom. Ti kako resis ... ili normalno pisi ili ces citati sta drugi pisu.

Poslednja izmena:
Pa kako da peet ne brani zapad kad vecina iz Lokvi tamo radi i stekli su sve sto sad ovde imaju,to je jedan od razloga??????(nema ljutis kolega),deda mi radio u austriji 70tih i kako kaze uvek smo za svabe bili ?????? a sada tek i da nepricamo. Rusi ne pomazu ali nas nikad u istoriji nisu toliko pobili kao taj zapad za koji svi toliko zude da budu deo njega iako nam ovo glasanje u UNESCO sve govori.

@NA Nadam se da si procitao post u kojem sam se verovatno ja nasao prozvanim, nemam nikakve namere nikog i nista paliti, nazalost meni preti ban kad kazem bilo sta o ovima sa istoka dok neki povracaju po zapada tu se ne reaguje!:off_topic: Valjda svako ima pravo na svoje misljenje!

Poslednja izmena:
Kod nas za 02 12 2015 zakazana licitacija drz. zemlje. Prva klasa 70000, druga 67000 treca 64000. Cene odredjene u ministarstvu i nisu ni blizu prosecnim cenama na proslim licitacijama. Ovo samo mazge mogu da plate. Ocigledno da hoce da sto vise ostane ne izlicitirano, a onda nastaju malverzacije. Zemljo otvori se i progutaj nas.
Coci gledam oglas za izdavanje državne zemlje u zakup i ne vidim cene o kojima pričaš.

Mozemo se svadjati ko i uvek, ali prodace najvredniju zemlju nama ispred nosa, pre par meseci bilo je reci da ce svaki nosilac gazdinstva koji ima u vlasnistvu do 20ha moci da otkupi 20ha drzavne zemlje na otplatu 5 godina, a sad nista niko ne spominje, ako ovo prodaju i ako udju stranci,sledece je GMO seme i na kraju kada ne budemo mogli da odrzimo korak sa njima bicemo primorani da prodamo zemlju bud zasto. Kad Euopa udje u Srbiju, vise nece biti potrebe za nasim ulaskom u Europu.

Nazad
Vrh