Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sat ko bre pa Posteni vucic i ostali evropejci pa ti sad vidi kako ce biti nama koji zivimo od zemlje u toj famoznoj eu mislim ovde pre svega na one clanove ovog foruma koji se kunu u tu eu necu da imenujem pogotovo jednog koji je zaljubljen u nju ,nema druge sad ce izbori a ti kiji nikad na izbore nisi isao gledaj da sad ne izadjes i ostavi im prazan papir .
Za svako sranje kriva vam je EU, Amerika i ostali sa zapada! Koja Evropa, Amerika, Kina, rusija... ovde je problem u smradu koji dolazi iznutra a vecina ne vidite ni ispred sebe, vec trazite ko je kakio, a ono je u vasim gacama! Ene vam promene koje ste trazili! Ako su prethodni krali a sad vise se ne krade vec 2.5 god. onda logicno bi trebalo da se pojavi neki plus i da krene na bolje!
Na zalost mnogo smrdi po tom pitanju!
Za svako sranje kriva vam je EU, Amerika i ostali sa zapada! Koja Evropa, Amerika, Kina, rusija... ovde je problem u smradu koji dolazi iznutra a vecina ne vidite ni ispred sebe, vec trazite ko je kakio, a ono je u vasim gacama! Ene vam promene koje ste trazili! Ako su prethodni krali a sad vise se ne krade vec 2.5 god. onda logicno bi trebalo da se pojavi neki plus i da krene na bolje!
Na zalost mnogo smrdi po tom pitanju!
Koji VI,da nisi neki spijun,balkanski spijun ?Zašto ti kolega Peet sve kapitalističke i okupacine zemlje pišeš velikim slovom,jedino Rusiju malim.Pratimo mi tebe već duže,samo da znaš!Nemoj posle da bude:gramatička greška,brzina u kucanju,tastaura se zakočila... - - - - - - - - - - Zašto ti kolega Peet sve kapitalističke i okupacine zemlje pišeš velikim slovom,jedino Rusiju malim.Pratimo mi tebe već duže,samo da znaš!Nemoj posle da bude:gramatička greška,brzina u kucanju,tastaura se zakočila...
Coci gledam oglas za izdavanje državne zemlje u zakup i ne vidim cene o kojima pričaš.Kod nas za 02 12 2015 zakazana licitacija drz. zemlje. Prva klasa 70000, druga 67000 treca 64000. Cene odredjene u ministarstvu i nisu ni blizu prosecnim cenama na proslim licitacijama. Ovo samo mazge mogu da plate. Ocigledno da hoce da sto vise ostane ne izlicitirano, a onda nastaju malverzacije. Zemljo otvori se i progutaj nas.