Samo oni znaju kako se obrađuje zemlja i šta imaju u glavi (od prilike žicu koja drži uši).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
neznam na koga ciljaš ali kako si se toga setio?Pa to onda nije zemljoradnja,nego pranje para kao jedan forumas ... mirisi na maliciju.
Kod nas juce u osptini bila sednica skupstine i jedna od tacaka je bilo donosenje godisnjeg plana za drzavnu zemlju. Spominjali se tu i arapi i Tenis i Bog te pita ko jos. Uglavnom jedan poslanik SNS (koji je nedavno preleteo iz SPS-a) iz Gajdobre, Radenko Pojuzina, izadje za govornicu i kaze kako mi poljoprivrednici ne znamo da radimo zemlji i necemo da radimo i kako je on srecan sto su oni zemlju dali Arapima i Tenisu jer kaze da su oni dovezli svemirske brodove (misleci na JD traktore) koje mi nikada necemo voziti. Toliko je bio srecan i ushicen kad je pricao o tome da sam se ja u jednom moentu zapitao, KO je ovde lud, Geda, il mi sto se natezemo s Gedom. Na sta ce popa kasti, Gedo ...
Naravno, niko ti ne brani da radis privatno zemlju, drzava da bi osigurala dobro gazdovanje nad svojom imovinom mora to da uvede, kao sto mora da uvede redovne agrohemijske analize zakupljenih parcela i bodovanje na osnovu opadanja ili povecanja plodnosti parcele nad kojom se gazduje.Znaci po Draganu samo on da radi zemlju i on zna da je radi, a onaj je pros sto nije zavrsio fakultet i glup i ne zna da je radi.Pises kao da si skoro zavrsio srednju a ne fakultet.Ovde onda 80 posto foruma bi ostalo gladno,ako bi trebalo da bude kako ti kazes.