SasaK
Član
Moze sve da dobije, njihov covek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je 30% ali nemoj da me drzis za rec ja je sigurno tako.uglavnom programe za polj.zemljiste radi lokakna samouprava tako da je vama iz Opstine Pancevo adresa za taj problem clanica gradskog veca zaduzena za poljoprivredu.koliki je taj procenat?
koliki je taj procenat?
A sta ce nama malima drzavna zemlja treba dati onima koj imaju 100ha jos 100ha ko ima 1000ha jos 1000ha svima uduplati jbga oni imaju kapacitet i apetit mi cemo glabati k...c i ici kod njih u nadnicu ipak treba imati razumevanja prema tim velikima digli su ogromne kredite i to treba vratiti,a nas ko jbe mi smo ionako nebitan faktor osim kad je glasanje!Imao bi jos stogod reci ali jednom su mi vec usi natrljane zbog prevelikog i predugackog jezika,a i ovaj forum je pun spijuna pa bolje cutati!U katastarskoj opstini crepaja drzavne zemljevise nema ,odnosno sva je podeljena jednom stocaru Almexu.Od nekih 700ha prvo je dato skoro 300 a sada i preostalih 400.Tako da ostace nam da sviramo u prste....Ili da idemo da se zaposlimo kod njih dok im jos budu trebali radnici.Da se radi za parce slanine i malo hleba....Sta smo hteli to smo dobili,HTELI SMO KAPITALIZAM DOBILI SMO GA.
Nema to veze sa kapitalizmom,nego sa tajkunima koji donose zakone koji odgovaraju samo njima.Uostalom u komunizmu niko od nas nije radio ni jedan hektar drzavne zemlje.U katastarskoj opstini crepaja drzavne zemljevise nema ,odnosno sva je podeljena jednom stocaru Almexu.Od nekih 700ha prvo je dato skoro 300 a sada i preostalih 400.Tako da ostace nam da sviramo u prste....Ili da idemo da se zaposlimo kod njih dok im jos budu trebali radnici.Da se radi za parce slanine i malo hleba....Sta smo hteli to smo dobili,HTELI SMO KAPITALIZAM DOBILI SMO GA.
Da ,zato su i ostala sva deca cistih paora na selu da nastave porodicni posao.Ali se zato u komunizmu jako lepo i dobro zivelo od maksimuma ili ti 10ha zemlje!
Brkas babe i zabe.Jedno je izaci na licitaciju pa ko plati vise a drugo je napraviti cistu diskriminaciju u samom postupku.Kad se setim pre 5-10 godina nekih ljudi uzivo,a i ovde na forumu...kad su pricali za sebe kako su oni sposobni i kako su oni "ti" kojima pripada da rade zemlju,kako su oni profi i sposobni da izlaze na licitacije i preuzimaju zemlju i arendu od sitnih seljaka(sitni 10-30 kj) koju ovi sitni ne znaju da rade i kako je glupost ogranicavati nekog ko zeli da napreduje. E sad kad su u vodi vece ribe koje ce sve zajedno da nas pojedu onda se kuka na nepravdu,trazi ogranicenje...