Jel zna neko koliko se otprilike ceka na ugovor? Izlicitirao sam jednu njivu pre mesec dana i jos nista? Odem u opstinu kazu treba da prodje skupstinu opstinskog veca pa cemo vas zvati.. A trebalo bi da pocnem radove sad kad se prolepsa vreme..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel zna neko koliko se otprilike ceka na ugovor? Izlicitirao sam jednu njivu pre mesec dana i jos nista? Odem u opstinu kazu treba da prodje skupstinu opstinskog veca pa cemo vas zvati.. A trebalo bi da pocnem radove sad kad se prolepsa vreme..
Ja sam prosle godine 10.01 izlicitirao njivu i jos niam dobio ugovor i ako budes cekao na njega ostace ti njiva neobadjena,a zakup ces morati platiti.Zato necekaj na ugovor vec u traktor i u njivu!Jel zna neko koliko se otprilike ceka na ugovor? Izlicitirao sam jednu njivu pre mesec dana i jos nista? Odem u opstinu kazu treba da prodje skupstinu opstinskog veca pa cemo vas zvati.. A trebalo bi da pocnem radove sad kad se prolepsa vreme..
Ja sam prosle godine 10.01 izlicitirao njivu i jos niam dobio ugovor i ako budes cekao na njega ostace ti njiva neobadjena,a zakup ces morati platiti.Zato necekaj na ugovor vec u traktor i u njivu!
A jesi placao zakup do sad. Ja njima kazem daj bar da platim da se osiguram, kazu kad bude ugovor?
Naravno da sam platio jer imas odluku po kojoj je tebi data zemlja u zakup kao najboljem ponudjacu i u odluci imas cenu po kojoj si izlicitirao i po toj ceni placas.Stime sto ti oni odma to pretvore u evro,a ti onda to pretvaras u dinare na dan placanja po srednjem kursu!A jesi placao zakup do sad. Ja njima kazem daj bar da platim da se osiguram, kazu kad bude ugovor?
U ovo " јер је преко Министарства унутрашњих послова утврђено да су особе које су закупиле земљу имале фиктивно пријављено пребавиште у Банатском Великом Селу"Sta ne verujes?
Ni bikove ne mere na vagi.Ne razumem kako ce da izracunaju za krmace 500kg. Jedino da mere svaku krmacu? Nisam upoznat, pa mi je ovo malo cudno resenje.
Условно грло (УГ)
Условно грло јесте стандардна обрачунска јединица којом се број грла различитих врста и категорија своди на упоредиву вредност. За израчунавање условног грла коришћени су коефицијенти који се примењују у ЕУ (Handbook on implementing the FSS and SAPM definitions, Annex1), и то за:
· Копитаре – 0,800 УГ по грлу;
· Говеда < 1 године старости – 0,400 УГ по грлу;
· Говеда 1-< 2 године старости – 0,700 УГ по грлу;
· Говеда старости 2 године и више, мушка грла – 1,000 УГ по грлу;
· Јунице, старости 2 године и више – 0,800 УГ по грлу;
· Музне краве – 1,000 УГ по грлу;
· Остале краве – 0,800 УГ по грлу;
· Овце и козе – 0,100 УГ по грлу;
· Прасад масе до 20 kg – 0,027 УГ по грлу;
· Приплодне крмаче масе преко 50 kg – 0,500 УГ по грлу;
· Остале свиње – 0,300 УГ по грлу;
· Бројлере – 0,007 УГ по грлу;
· Кокошке носиље – 0,014 УГ по грлу;
· Осталу живину (осим нојева) – 0,030 УГ по грлу;
· Нојеве – 0,350 УГ по грлу;
· Куниће, женке за приплод– 0,020 УГ по грлу.
U susedno selo pilićar dobija i na piliće po pravu prečeg