slobapatrola
Član
Ne znam odakle su bili... ima odakle hoćeš.Осим човека из Товаришева, јесу ли остали које помињеш локалци?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam odakle su bili... ima odakle hoćeš.Осим човека из Товаришева, јесу ли остали које помињеш локалци?
Емболија плућа доста старијих људи је фасовало на Мишелуку, а лечење јако дуго траје.Slučajno naletim na tekst.
https://www.novosti.rs/drustvo/vesti/1078532/najnovije-vesti-korona-virus-omikron-delta-soj-srbija
Drugar u novembru 2020 zakači koronu i on i supruga,dugo su bolovali ali preoboleli i oporavili se. Poslednji put se vidim sa njim na svinjokolju kod pašanca 1.12.21 kaže da mu nešto loše sumnja na posledice od korone,čujem se oko božića 23-24 zvao da dođem po neke zečeve da koljem da ih se otarasi.Dogovorimo se da se čujemo pole Božića (rumuni slave 25.1) i više se nije javio ,umro je posle našeg Božića.Bio je u kamenici imao je neku senku na plućima.Posle prelžane korone išao je na snimanje sve je bilo ok i ništa nije slutilo na brzi kraj.
Ја реко', ако су Црепајци, па за то би чули код нас.Ne znam odakle su bili... ima odakle hoćeš.
Zato verovatno sada daju lekove za redjenje krvi da ne bi dolazilo do tih zacepljenja krvnih sudova u plucima.Емболија плућа доста старијих људи је фасовало на Мишелуку, а лечење јако дуго траје.
Šagi-on je očuh mojoj snajki.Radio je pri vojsci kao mlađi vodnik ranije a sada kao obezbeđenje pri NIS.u.Ko ti je bio prika?