Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bi se kladio da je ovaj ili njegov brat blizanac bio u JNA jedno vrijeme gdje i ja , kad je dosao na odsluzenje ruke u zavojima ,a po licu sljive, a bio stariji od nas. Pitam ja njega poslije odredjenog vremena sta dodje takav , kaze bila oprostajna , pustili ga iz zatvora(zato bio stariji), nekog iscakijao ,kad ga pustili morao da se javi u JNA , onda na "oprostajnoj" u bircu se potukao, i milicija ga dopratila u kasarnu.Pa gospodja ponavlja ustaljenu mantru, cujes je svaki dan, a ovaj lik je vanserijski.
MadjarskaKoji komsiluk?
Ta je rjesila da se zauvjek razvede od muza, pa mu prepisala pravi lijek .
Jesi li ti brojao te mrtve i zaražene.Jesi li ubeđen da su to tačni podaci.Isto pitanje i za Momu.Ta je rjesila da se zauvjek razvede od muza, pa mu prepisala pravi lijek .
Inace Hr je definitivno zemlja antivaksera, slusam neki dan jednu medicinsku sestru(dalmacija) , pretstavila se da je dobila otkaz kao medicinska sestra, kaze korona ne postoji to su izmisljotine.
Inace od Hr moguce manje vakcinisanih ima samo Rusija i vise mrtvih na 1 mil stanovnika, bolnica u Splitu u kolapsu pola doktora zarazeno , prakticno ne radi , hitne slucajeve salju u unutrasnjost a i lekare iz unutrasnjosti u dalmaciju.
Uopšteno mislim.Da li veruješ u podatke koje nam se serviraju.Podaci kazu da je u BiH vise umrlih u odnosu na broj stanovnika nego npr u Srbiji . Ja mislim da je tacno , a ako nije tacno , kako ti kazes , onda je vise u Srbiji .
Nije , definitivno orjunasi iz dalmacije vas presisali debelo. Priblizavamo se 15000 mrtvih od korone, za 3,8 mil stanovnika ako ima i toliko.Cekaj , ili nas ne priznas za drzavu ili si zaboravio . Nemoj nam slavu ponistavati da budemo bar u necemu naj . Bosna ubjedljivo najmanje vakcinisanih i najvise umrlih.