Ivermektin kao lek protiv korone

Де, покажи ми где сам ти помињао заузетост кревета и на шта треба да пљунем? На то што кажем да људи којима због короне треба болничка нега, користе већ натегнуте ресурсе нашег глинџавог државног здравственог система – медицинско особље, опрему, смештај, па све то недостаје да се благовремно помогне људима са другим обољењима и да би вакцинација помогла да буде мање случајева који би користили ресурсе потребне другима? Колико непромишљен треба да будеш, па да закључиш нешто другачије од овог? Шта у оном твом линку пише? Да на ковид одељењу кикиндске болнице имају три невакцинисане особе старијег доба са коморбитетима? Три - супер је што их нема више који нису могли на кућну негу. И колико ресурса је потребно за 24-часовну негу то троје људи? Најмање по пар лекара и сестара, којекаква апаратура и простор у болници који је морао бити издвојен за ковид-одељење, био то читав спрат или неколико неколико соба изолованих од остатка болнице.
Ja cu odgovoriti bolnickom strucnjaku zokiju koliko treba osoblja u kovid odjelu. Lezao prije 1,5 godinu na kovid odjelu , bolnica velicine one u Kikindi pretpostavljam , a sam grad sa okolnim naseljima ima 3,5 do 4 puta manje stanovnika od Kikinde.

Tri sobe u sobi po jedan pacijent , pokretni ali na kisiku, u 24 sata bude 3 sestre i 2 doktora (samo za radnog vremena 1 dezurni, moze biti iz iz internog odjela) , jedan pulmolog i jedan infektolog , nedjelja vecinom dezurni , a sestara isto mislim 3 , postoji neko preklapanje u smenama. Plus ove sto mjenjaju posteljinu i ciste vecinom jedna. Nije bio niko na aparatima.

Sestre ne idu nidje jer imaju ona odjela i stalno su na odjelu , doktori rade na odjelu bolnice i na poliklinici(isto bolnica) isto pulmologija,tu je zanimljivo jer stalno imaju neke na nekim tretmanima.

Zadnja 2 dana me prebacili na interni odjel ,tamo ni blizu nema toliko osoblja po pacijentu, moguce 3 puta manje osoblja za isti broj pacijenata.

Pulmolog iz Beograda , radi u Sloveniji.
Zanimljiv tekst.

GRABICE veoma zanimljiv test i poucan ali ono sto je najvaznije ISTINIT .Barem ja verujem u ovu pricu u celosti .Ali doktor nije pomenuo gomilu vakcinisanih po 3 puta koji su hteli da prezive virus hemijskim putem pa SU ZAGLAVILI NA KISEONIKU SA TESKIM ZAPALJENJIMA PLUCA I ZESTOKIM POSLEDICAMA ali doktor ovakve podatke i cinjenicna stanja nije iznosio na instagramu ili nekim drugim drustvenim mrezama ZATO STO BI BIO OZBILJNO KAZNJEN ZA IZNOSENJE ISTINE I PODIZANJE PANIKE U NARODU ALI BI SIGURNO BIO SANKCIONISAN U SVOJOJ USTANOVI I DOBIO BI ZUTI ILI CRVENI KARTON ALI PRE CRVENI a doktor koji se zakleo Hipokratu ne bi trebao da mlati po drustvenim mrezama i tabloidima jer to nije njegov posao a ne bi trebao ni da skriva istinu o realnom stanju o kovidu a najmanje da radi marketing i sugestivno deluje na gradjanstvo da poita masovno ka vakcinaciji JER NIJE ZA TO PLACEN A NI NADLEZAN .............ILI MOZDA I JESTE A DA MI TO NE ZNAMO A STO BI SE INACE TOLIKO CEPAO OKO OVOGA.
Inace sada je uspeo u zivotu primetice ga nadlezni da je lojalan i da se zalaze i dobice pohvale i bice i adekvatno nagradjen
PS GRABICE Ako si slucajno preleteo preko mojih postova ono sto pricam sve vreme iz prve ruke je DA OBOLJEVAJU I JEDNI I DRUGI I UMIRU I JEDNI I DRUGI I ZASTO RADITI VAKCINACIJU AKO ZNAM MNOGO LJUDI LICNO KOJI SU POSLE TRI DOZE UHVATILI ZAPALJENJE PLUCA NA OBA PLUCNA KRILA ❓ A DA NISU VERUJ MI DA BI JA ODAVNO BIO PRVI U REDU ZA VAKCINACIJU tako da ne postoje vise teze ko je za ili protiv vakcine nego se vise namece pitanje DALI VAKCINA UOPSTE DELUJE ILI SPRICAS BEZVEZE PO LJUDIMA DA BI FARMACEUTSKE KUCE NAPRAVILE EXTRA PROFIT U NESTVARNIM BROJKAMA ❓🚾
ps Kako se tebi cini situacija trenutno jer i dalje verujes u delotvornost cijepiva ili si poceo po malo da sumnjas u delotvornost iste ❓a taman kada pomislim da se tema malo primirila opet pojedinci brckaju nogicama i mute vodu a ISTINA JE DA CEMO SVI DA POCRKAMO SAMO JE PITANJE KOJIM REDOSLEDOM CE DA NAS CIKA POZOVE NA ISPOVEST A KADA POZOVE NE POMAZU NI KOZNE GACE A NI VAZELIN nego daj dok se jos dize macorcina da se radujemo zivotu i uzivamo u momentu uneli ste depresiju na ovaj forum dosta vise kuknjave i panike jer cvileli ili ne mi crkavamo svi to je zagarantovano A ILOVACA JE DELOTVORNAZA SVE IZVLACI I REGENERISE :cool: .........DAJ BAREM DA SE RADUJEMO DOK JE LEPO a nama je trenutno kod ovog dusevnog bolesnika sto nas vodi i sto ce zadnji da ugasi svetlo u zadnjoj posti Srbija mnogo lepo i vodeca smo zemlja u regionu 🚾 a ko je njega poznavao ni pakao mu nece tesko pasti :haha:

Poslednja izmena:
https://www.kurir.rs/sport/tenis/3849695/novak-djokovic-dejmijan-rejli-australijan-open-viza-melburn Pocela je planeta da se budi valjda je svima dosadilo da budu zamorcici i da aminuju psihicka tortura se vrsi prema najvecem delu populacije na planeti a sto se Srbije tice tvrdim da 2/3 vakcinisanih NECE NASTAVITI SA OVIM KABAREOM lakrdija je zavrsena ljudi se osecaju izigrani ogorceni su i ne zanimaju ih vise ni statistike ni umrli ni preziveli ni ucenjeni i sada tek mnogi shvataju da je umesto reci STRUKA koja se provlacila cesto da je po sredi bila rec EXTRA PROFIT FARMACEUTSKIH MAFIJA A DOKLE GOD GRADJANSTVO NE PRESTANE SA VAKCINACIJOM TRAJACE KORONA drugim recima bude li populacija nastavila da se sprica korona ce se oduziti u nedogled.............................................DA LI JE POTREBNO DA OBJASNJAVAM KAKO ❓

Virus je sam napravio vise , a mozda je ovo mac sa dvije ostrice . Ovaj soj je nevjerovatno brz , kao da se siri vazduhom na daljinu . Ogroman procenat stanovnistva je pokupio virus u ovih par dana . Neko i ne osjeti , a kad bi se svi testirali dobar procenat bi bio pozitivan i danas . Pozitivno je sto je omikron manje opasan, manje ide na pluca i to .
Ali.... negativno bi moglo da bude da pomislimo da pandemija potpuno zavrsava , sa vakcinama se stane a onda naidje neka opsnija mutacija . Nadamo se da je ovo sranje vise gotovo .
Vakcinisani nisu izigrani nikako , da nista drugo , sjetimo se da se govorilo da ce se od vakcine umirati , da ima magnet ,itd a pokazalo se nista od toga .

@mornar
Kod nas je stala vakcinacija skroz. Imamo najviše slučajeva do sada. Komentar?
A OTKUD MI ZNAMO DA IMAMO NAJVISE SLUCAJEVA DO SAD ❓ Ja ne znam ni jedan jedini slucaj u Smederevu niti sam cuo da je iko inficiran od omikrona.KO NAM JE TO SAOPSTIO DA IMAMO NAJVISE SLUCAJEVA DO SADA❓Vrlo je bitan IZVOR INFORMACIJA ILI DEZINFORMACIJA .U narodu sam 24 h ali ono sto cujem od medicinskog osoblja DA GRIP VISE NE POSTOJI I NAJVEROVATNIJE DA SE GRIP PRETVORIO U OMIKRON TO JE U STVARI STARI SOJ GRIPA SAMO SU MU SADA I ZVANICNO DALI NAZIV .........OMIKRON:cool:

Virus je sam napravio vise , a mozda je ovo mac sa dvije ostrice . Ovaj soj je nevjerovatno brz , kao da se siri vazduhom na daljinu . Ogroman procenat stanovnistva je pokupio virus u ovih par dana . Neko i ne osjeti , a kad bi se svi testirali dobar procenat bi bio pozitivan i danas . Pozitivno je sto je omikron manje opasan, manje ide na pluca i to .
Ali.... negativno bi moglo da bude da pomislimo da pandemija potpuno zavrsava , sa vakcinama se stane a onda naidje neka opsnija mutacija . Nadamo se da je ovo sranje vise gotovo .
Vakcinisani nisu izigrani nikako , da nista drugo , sjetimo se da se govorilo da ce se od vakcine umirati , da ima magnet ,itd a pokazalo se nista od toga .
Ako ukljucis logiku i dobro razmislis o svemu PITANJE JE DA LI CE TI VISE PASTI NAPAMET DA DOBROVOLJNO EKSPERIMENTISES NA SVOME TELU NEKE TEKUCINE SUMNJIVOG SADRZAJA ALI TO MOZE DA SE DESI SAMO AKO PRESTANES DA GLEDAS KRIZNI STAB, DRZAVNU TELEVIZIJU I LEKARE KOJI PRIPADAJU OZLOGLASENOJ VLADAJUCOJ STRUKTURI ZNACI NE PRIPADAJU NARODU I HIPOKRATU NEGO SU U SLUZBI VELIKIH FARMAKO KUCA GDE OSTVARUJU EXTRA PROFITE . PRISETICEMO SE MALO

A OTKUD MI ZNAMO DA IMAMO NAJVISE SLUCAJEVA DO SAD ❓ Ja ne znam ni jedan jedini slucaj u Smederevu niti sam cuo da je iko inficiran od omikrona.KO NAM JE TO SAOPSTIO DA IMAMO NAJVISE SLUCAJEVA DO SADA❓Vrlo je bitan IZVOR INFORMACIJA ILI DEZINFORMACIJA .U narodu sam 24 h ali ono sto cujem od medicinskog osoblja DA GRIP VISE NE POSTOJI I NAJVEROVATNIJE DA SE GRIP PRETVORIO U OMIKRON TO JE U STVARI STARI SOJ GRIPA SAMO SU MU SADA I ZVANICNO DALI NAZIV .........OMIKRON:cool:
Ja ih lično znam gomilu. Da ne kažem trenutno barem polovina ljudi koje znam je pozitivna ili je bila za praznike.

Потребно је.

Пичи.

Слушамо.
2009 godine Naruceno je 1 600 000 vakcina a upotrebljeno samo 100 000 marketing nije bio dovoljno uverljiv pa je se srusila kula od karata A DA NE ZABORAVIMO ALF JE I TADA BIO NA CELU KRIZNOG STABA SA INDENTICNOM PRICICOM ZA LAKU NOC i zbog ocajnog odziva ovaj projekat je propao .Doduse sada se odradio mnogo ozbiljniji marketing o ovo mnogo bolje izgleda mislim na abnormalne zarade farmaceutskih kuca A DOKLE GOD IDE ROBA tj prodaje se mislim na vakcine trajace i pandemija. PS Reci mi da gresim ida nema istine ........ALI OVI STVARNO ZARADISE BILIJARDE DA JE TO BRUKA

@mornar
Kod nas je stala vakcinacija skroz. Imamo najviše slučajeva do sada. Komentar?
Moramo da budemo dosta oprezniji pri svakom dotoku informacija jednostavno da ne bi dozvolili sebi da upadnemo u celjusti nemani koja beskompromisno guta lakoverne i sireci svakodnevno paniku i strah ne dozvoljava dobrom delu populacije da stalozeno razmisle o svemu i donesu pravu odluku u veoma vaznom momentu

Потребно је.

Пичи.

Слушамо.
Ovaj dokumentarac je vrhunski i gleda se u jednom dahu i upravo ovaj dokumentarac od INSIDERA govori sve .Ono sto mi ne smemo nikada da zaboravio da je Dr Kon tada bio serif NO 1
NE TREBA DA SE STIDIMO PROSLOSTI ALI NIJE NAODMET DA SE PODSETIMO STA JE KO KADA KOLIKO ..................a inace veoma interesantan prilog..............PS Sta smo rekli JEL NASTAVLJAMO SA VAKCINACIJOM ILI CEMO JOS MALO DA RAZMISLIMO ❓ :sta:

Ja ih lično znam gomilu. Da ne kažem trenutno barem polovina ljudi koje znam je pozitivna ili je bila za praznike.
Кажу да има и гомила оних асимптоматских, који и не знају да је то - то. Ако ћемо по симптомима "омикрона" које наводе, не бих могао да гарантујем да и мене није закачило пре недељу дана: главобоља - checked. свашта нешто са горњим дисаоним путевима - checked и.... то би био све од промена које сам приметио. "...Можда јесте, можда није, моје срце тајну крије...", штоно рече Вера Ивковић.

Кажу да има и гомила оних асимптоматских, који и не знају да је то - то. Ако ћемо по симптомима "омикрона" које наводе, не бих могао да гарантујем да и мене није закачило пре недељу дана: главобоља - checked. свашта нешто са горњим дисаоним путевима - checked и.... то би био све од промена које сам приметио. "...Можда јесте, можда није, моје срце тајну крије...", штоно рече Вера Ивковић.
I pre 5,10,15 godina si znao da uhvatis prehladu ili glavobolju ALI TADA NISI SUMNJAO NA OMIKRONE I JUZNOAFRICKE SOJEVE CIM JE TO BRZO PROTUTNJALO ZNACI DA JE BEZOPASNO SAMO OPUSTENO I BEZ PARANOJE 🎪 :nono:

Mornar da li se ti leciš od nekih psihičkih bolesti?
Dodji BATA BANE 1986 ukljuci se i ti u ovu kvalitetnu komunikaciju ALI SAMO AKO IMAS NESTO KONKRETNO ILI KVALITETNO DA KAZES ALI AKO NEMAS SAMO VOAJERIZAM I APLAUZ .A sada posto si nicim izazvan uleteo u neriljano a centrifuga radi punom parom OTVORI DUSU TVOM MARINERU I RECI JEL IDES NA DOZU BR 4 ILI SI ZBUNJEN U MORU DEZINFORMACIJA I NE ZNAS STA TI JE CINITI A BABA DA DINAR DA UDJE U KOLO A TRI DA IZADJE
Dobro dosao u klub i otvori dusu iznesi svoje razmisljanje i odgovori DA LI SI ZA NASTAVAK OVE UDURME ZA SPRICANJE U NEDOGLED ILI DA SE PREPUSTIMO IMUNITETU KRDA jer moras priznati DA SPRICANJE DO SADA NIJE DALO BAS NIKAKVE REZULTATE uleci na forum svako novo misljenje je veoma dragoceno i oplemenjuje forum::super::

Juce ode jedan moj komsija na docek Srpske nove godine stariji baja i posto dugo drustvo nije bilo na okupu covek se istinski radovao tom susretu i u ovom brzom i ludom vremenu malo da se opusti i nasmeje to je trebalo da bude opusteno vece za s razbribrigu kao neka vrsta mature i na vratima motela su trazili propusnicu i covek ladno nije mogao da udje vratio se kuci .Znaci taj covek moze preko dana da radi u firmi od 3000 radnika i moze da prisustvuje svim desavanjima pa cak i politickim mitinzima ali posle 8 ne moze da bude u lokalu ❓ a zasto je ovo veoma interesantno zato sto u isto vreme neki lokali rade punom parom ali oni imaju diplomatski imunitet i njima ne ulazi inspekcija za kontrolu nebuloza tako da smo mi veoma interesantna drzava po pitanju svega i svacega medjutim ono sto ce ovde napraviti REVOLUCIJU to je NEW WAVE koji stize sa zapada a odnosi se na vakcinaciju dece e tu ce biti picvajz jer komentari naseg tradicionalnog i patrijahalnog coveka je MENE SPRICAJ NAZIVEO SAM SE ALI DETE NE DAM i to ce dobiti neku skroz drugaciju dimenziju jer je logicno pitanje A STO BI SE DECA VAKCINISALA KADA NEMAJU SIMPTOME ❓ali ko jos mari za logiku i sta to bese ❓
Ako bi se desila situacija da neko od vakcinisanih sa ovog foruma treba da ode do Amerike ili Kanade ili Australije kod sestre ili brata ili sina ili cerke ili poslovno SVE BI IH VRATILI LADNO SA GRANICE JER NISU PRIMILI NJIHOVU VAKCINU NEGO RUSKU ILI KINESKU ❓ali meni to nije nimalo cudno niti nesto novo meni je cudno sto isti ti ljudi koji ne bi mogli da udju POGRESNO VAKCINISANI U TE ZEMLJE objasnjavaju kakva je vaznost i delotvornost tih vakcina po ljudsku zajednicu i populaciju i tra la la a i mnogi komentarisu STO SE DJOKOVIC NIJE VAKCINISAO ❓A ZABORAVLJAJU DA CELA SRBIJA KOJA JE PRIMILA ISTOCNE VAKCINE NE BI MOGLA NIGDE NI DA UDJE NI IZADJE A DA NE POMINJEM DA JE ROK TRAJANJA TIH VAKCINA PO CARINSKIM PROPISIMA 3 MESECA 🚾:haha: PA KONZERVANS ZA AJVAR DUZE DRZI PA ANTIFRIZ ZA KOLA DRZI GODINAMA cini mi se da smo mentalno bili mnogo zdravija nacija dok smo imali dva televizijska kanala jer ova najezda kablovskih operatera je totalno rastimovala vec poljuljani centar za ravvnotezu naseg iscrpljenog naroda
VAKCINA DA ILI NE ILI DOSTA JE BILO RADULOVIC CACAK vreme ce pokazati a za sada DECU NE DAMO DA SE SPRICUJU :nono:

I pre 5,10,15 godina si znao da uhvatis prehladu ili glavobolju ALI TADA NISI SUMNJAO NA OMIKRONE I JUZNOAFRICKE SOJEVE CIM JE TO BRZO PROTUTNJALO ZNACI DA JE BEZOPASNO SAMO OPUSTENO I BEZ PARANOJE
Ал' ето помињем већ пар пута и случај човека са форума, Дралета из Врбаса, који нам се пожалио да га је закачила корона и да седи кући, не може да оре и као, издангубиће од посла и то је то, а онда нам после неког времена напише да му је у једном моменту постало лоше, па су га пребацили у болницу, где је за две-три недеље боравка калир'о к'о да је добио штенећак и после повратка кући каже да нема снаге. Да га 'бем ако прехладе и грипови тако лако могу да квалификују чо'ека за болничкое лечење и оставе га тако урнисаног. То је још увек далеко од сезонског грипа, иако изгледа да мутација вируса иде у том правцу.

И ди бре ти Маринеро видиш код мене параноју, фрасове и нешто такво? Не правим је од случајева јавашлука, криве процене или нестручности некакве теорије завере.

Nazad
Vrh