Pulmolog iz Beograda , radi u Sloveniji.
Zanimljiv tekst.
Zanimljiv tekst.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja cu odgovoriti bolnickom strucnjaku zokiju koliko treba osoblja u kovid odjelu. Lezao prije 1,5 godinu na kovid odjelu , bolnica velicine one u Kikindi pretpostavljam , a sam grad sa okolnim naseljima ima 3,5 do 4 puta manje stanovnika od Kikinde.Де, покажи ми где сам ти помињао заузетост кревета и на шта треба да пљунем? На то што кажем да људи којима због короне треба болничка нега, користе већ натегнуте ресурсе нашег глинџавог државног здравственог система – медицинско особље, опрему, смештај, па све то недостаје да се благовремно помогне људима са другим обољењима и да би вакцинација помогла да буде мање случајева који би користили ресурсе потребне другима? Колико непромишљен треба да будеш, па да закључиш нешто другачије од овог? Шта у оном твом линку пише? Да на ковид одељењу кикиндске болнице имају три невакцинисане особе старијег доба са коморбитетима? Три - супер је што их нема више који нису могли на кућну негу. И колико ресурса је потребно за 24-часовну негу то троје људи? Најмање по пар лекара и сестара, којекаква апаратура и простор у болници који је морао бити издвојен за ковид-одељење, био то читав спрат или неколико неколико соба изолованих од остатка болнице.
GRABICE veoma zanimljiv test i poucan ali ono sto je najvaznije ISTINIT .Barem ja verujem u ovu pricu u celosti .Ali doktor nije pomenuo gomilu vakcinisanih po 3 puta koji su hteli da prezive virus hemijskim putem pa SU ZAGLAVILI NA KISEONIKU SA TESKIM ZAPALJENJIMA PLUCA I ZESTOKIM POSLEDICAMA ali doktor ovakve podatke i cinjenicna stanja nije iznosio na instagramu ili nekim drugim drustvenim mrezama ZATO STO BI BIO OZBILJNO KAZNJEN ZA IZNOSENJE ISTINE I PODIZANJE PANIKE U NARODU ALI BI SIGURNO BIO SANKCIONISAN U SVOJOJ USTANOVI I DOBIO BI ZUTI ILI CRVENI KARTON ALI PRE CRVENI a doktor koji se zakleo Hipokratu ne bi trebao da mlati po drustvenim mrezama i tabloidima jer to nije njegov posao a ne bi trebao ni da skriva istinu o realnom stanju o kovidu a najmanje da radi marketing i sugestivno deluje na gradjanstvo da poita masovno ka vakcinaciji JER NIJE ZA TO PLACEN A NI NADLEZAN .............ILI MOZDA I JESTE A DA MI TO NE ZNAMO A STO BI SE INACE TOLIKO CEPAO OKO OVOGA.Pulmolog iz Beograda , radi u Sloveniji.
Zanimljiv tekst.
A OTKUD MI ZNAMO DA IMAMO NAJVISE SLUCAJEVA DO SAD Ja ne znam ni jedan jedini slucaj u Smederevu niti sam cuo da je iko inficiran od omikrona.KO NAM JE TO SAOPSTIO DA IMAMO NAJVISE SLUCAJEVA DO SADAVrlo je bitan IZVOR INFORMACIJA ILI DEZINFORMACIJA .U narodu sam 24 h ali ono sto cujem od medicinskog osoblja DA GRIP VISE NE POSTOJI I NAJVEROVATNIJE DA SE GRIP PRETVORIO U OMIKRON TO JE U STVARI STARI SOJ GRIPA SAMO SU MU SADA I ZVANICNO DALI NAZIV .........OMIKRON@mornar
Kod nas je stala vakcinacija skroz. Imamo najviše slučajeva do sada. Komentar?
Ako ukljucis logiku i dobro razmislis o svemu PITANJE JE DA LI CE TI VISE PASTI NAPAMET DA DOBROVOLJNO EKSPERIMENTISES NA SVOME TELU NEKE TEKUCINE SUMNJIVOG SADRZAJA ALI TO MOZE DA SE DESI SAMO AKO PRESTANES DA GLEDAS KRIZNI STAB, DRZAVNU TELEVIZIJU I LEKARE KOJI PRIPADAJU OZLOGLASENOJ VLADAJUCOJ STRUKTURI ZNACI NE PRIPADAJU NARODU I HIPOKRATU NEGO SU U SLUZBI VELIKIH FARMAKO KUCA GDE OSTVARUJU EXTRA PROFITE . PRISETICEMO SE MALOVirus je sam napravio vise , a mozda je ovo mac sa dvije ostrice . Ovaj soj je nevjerovatno brz , kao da se siri vazduhom na daljinu . Ogroman procenat stanovnistva je pokupio virus u ovih par dana . Neko i ne osjeti , a kad bi se svi testirali dobar procenat bi bio pozitivan i danas . Pozitivno je sto je omikron manje opasan, manje ide na pluca i to .
Ali.... negativno bi moglo da bude da pomislimo da pandemija potpuno zavrsava , sa vakcinama se stane a onda naidje neka opsnija mutacija . Nadamo se da je ovo sranje vise gotovo .
Vakcinisani nisu izigrani nikako , da nista drugo , sjetimo se da se govorilo da ce se od vakcine umirati , da ima magnet ,itd a pokazalo se nista od toga .
Ja ih lično znam gomilu. Da ne kažem trenutno barem polovina ljudi koje znam je pozitivna ili je bila za praznike.A OTKUD MI ZNAMO DA IMAMO NAJVISE SLUCAJEVA DO SAD Ja ne znam ni jedan jedini slucaj u Smederevu niti sam cuo da je iko inficiran od omikrona.KO NAM JE TO SAOPSTIO DA IMAMO NAJVISE SLUCAJEVA DO SADAVrlo je bitan IZVOR INFORMACIJA ILI DEZINFORMACIJA .U narodu sam 24 h ali ono sto cujem od medicinskog osoblja DA GRIP VISE NE POSTOJI I NAJVEROVATNIJE DA SE GRIP PRETVORIO U OMIKRON TO JE U STVARI STARI SOJ GRIPA SAMO SU MU SADA I ZVANICNO DALI NAZIV .........OMIKRON
Потребно је.
Пичи.
Слушамо.
@mornar
Kod nas je stala vakcinacija skroz. Imamo najviše slučajeva do sada. Komentar?
Ovaj dokumentarac je vrhunski i gleda se u jednom dahu i upravo ovaj dokumentarac od INSIDERA govori sve .Ono sto mi ne smemo nikada da zaboravio da je Dr Kon tada bio serif NO 1Потребно је.
Пичи.
Слушамо.
Кажу да има и гомила оних асимптоматских, који и не знају да је то - то. Ако ћемо по симптомима "омикрона" које наводе, не бих могао да гарантујем да и мене није закачило пре недељу дана: главобоља - checked. свашта нешто са горњим дисаоним путевима - checked и.... то би био све од промена које сам приметио. "...Можда јесте, можда није, моје срце тајну крије...", штоно рече Вера Ивковић.Ja ih lično znam gomilu. Da ne kažem trenutno barem polovina ljudi koje znam je pozitivna ili je bila za praznike.
I pre 5,10,15 godina si znao da uhvatis prehladu ili glavobolju ALI TADA NISI SUMNJAO NA OMIKRONE I JUZNOAFRICKE SOJEVE CIM JE TO BRZO PROTUTNJALO ZNACI DA JE BEZOPASNO SAMO OPUSTENO I BEZ PARANOJEКажу да има и гомила оних асимптоматских, који и не знају да је то - то. Ако ћемо по симптомима "омикрона" које наводе, не бих могао да гарантујем да и мене није закачило пре недељу дана: главобоља - checked. свашта нешто са горњим дисаоним путевима - checked и.... то би био све од промена које сам приметио. "...Можда јесте, можда није, моје срце тајну крије...", штоно рече Вера Ивковић.
Dodji BATA BANE 1986 ukljuci se i ti u ovu kvalitetnu komunikaciju ALI SAMO AKO IMAS NESTO KONKRETNO ILI KVALITETNO DA KAZES ALI AKO NEMAS SAMO VOAJERIZAM I APLAUZ .A sada posto si nicim izazvan uleteo u neriljano a centrifuga radi punom parom OTVORI DUSU TVOM MARINERU I RECI JEL IDES NA DOZU BR 4 ILI SI ZBUNJEN U MORU DEZINFORMACIJA I NE ZNAS STA TI JE CINITI A BABA DA DINAR DA UDJE U KOLO A TRI DA IZADJEMornar da li se ti leciš od nekih psihičkih bolesti?
Ал' ето помињем већ пар пута и случај човека са форума, Дралета из Врбаса, који нам се пожалио да га је закачила корона и да седи кући, не може да оре и као, издангубиће од посла и то је то, а онда нам после неког времена напише да му је у једном моменту постало лоше, па су га пребацили у болницу, где је за две-три недеље боравка калир'о к'о да је добио штенећак и после повратка кући каже да нема снаге. Да га 'бем ако прехладе и грипови тако лако могу да квалификују чо'ека за болничкое лечење и оставе га тако урнисаног. То је још увек далеко од сезонског грипа, иако изгледа да мутација вируса иде у том правцу.I pre 5,10,15 godina si znao da uhvatis prehladu ili glavobolju ALI TADA NISI SUMNJAO NA OMIKRONE I JUZNOAFRICKE SOJEVE CIM JE TO BRZO PROTUTNJALO ZNACI DA JE BEZOPASNO SAMO OPUSTENO I BEZ PARANOJE