Ivermektin kao lek protiv korone

A mi

A šta mislite,da je meni sa vama lako.
Šta se isčuđavate,kada su nam stavovi suprotni.
Samo što ja nisam zorgea vređao a on mene jeste i uz put i ponižavao.Ipak pročitaj malo bolje.Hrišćanski je praštati.
Zorge:
Otkud tebi da ja o tebi nešto znam.Ne želiš ni da mi napišeš koliko imaš godina.Baš ništa o tebi ne znam jer nisi o sebi veliko pisao.
Doktora sam se dotakao jer sam proveo 35 godina u zdravstvu.Time sam hteo da objasnim da se vidi da oni rade svoj posao kao mi što varimo ili šrafimo i pričaju o sasvim običnim stvarima.I onda se nađu neki da sve to pretvore u sprdnju i ja sam im samo odgovarao,mada nisam trebao.Ne bi mi onda prebacivao.
Snimak sam postavio zbog tvoje priče o zauzetosti kreveta.I u odgovoru mi pišeš da tu sad treba čitav tim lekara-pa koliko onda treba za 30 pacijenata.Koliko znam radiolozi su ti koji su potrebni ostalim bolesnicima,kardiolozi,ORL,onkolozi,neurolozi,hirurzi....Pa valjda ne trče svi oko ono troje.Kod nas ima 16 lamela a zauzeta 1 soba.Šta je tu NATEGNUTO-kako si se izrazio da ne bi bolnica normalno funkcionisala.
Ja sebe uopšte ne precenjujem i pišem razumljivim srpskim jezikom.Možda ne tako dobro gramatički i pravopisno kao ti ali trudim se da ne grešim.
https://poljoinfo.com/threads/chat-11.19280/post-1696561

@ barbula

Lepo su mi ukaucani rekli da ce da me prodaju na kilo.Posto sada imam papire mogu da me utope.

@ zoran0230

Preterujes, covek ti je reko u sali sta sviras Q sto mi persiras.Sve shvatas bukvalno.

Samo što ja nisam zorgea vređao a on mene jeste i uz put i ponižavao.Ipak pročitaj malo bolje.Hrišćanski je praštati.
Сваки пут када си ми у уста ставио оно што нисам рекао и ја ти то напоменуо, а ти наставио исто - увредио си ме и то као да намерно чиниш поново и поново.

Осетио си се увређеним када сам рекао да је малчице свируцкање Qрцу твоје тобожње персирање знак уважавања људи који су се вакцинисали? Само напред, нађи на форуму неког ко ће да поверује у твоје исказивање уважавања.

Док год тако радиш, цвили ми тојаш за твоја хришћанска праштања. Ако осетиш да ти расту бела крила, буду сигуран да то није што постајеш анђео, већ гусан! И зато ни случајно не пролази кроз Мокрин - мануће те тамо барем до Ускрса.
Otkud tebi da ja o tebi nešto znam.Ne želiš ni da mi napišeš koliko imaš godina.Baš ništa o tebi ne znam jer nisi o sebi veliko pisao.
А зашто бих упознавао друге са својим животом због пуке приче? На овом форуму постоји барем туце људи, вероватно и више, са којима делим нека заједничка интересовања и сигуран сам да би имали много тема за причу, али немам жељу да их испитујем чији су, које су школе учили, колико им је година, који им је брачни статус, где су служили војску, која им је омиљена боја или за кога навијају, да размењујемо наше породичне фотографије, само зато да бих их упознао
Snimak sam postavio zbog tvoje priče o zauzetosti kreveta.I u odgovoru mi pišeš da tu sad treba čitav tim lekara-pa koliko onda treba za 30 pacijenata.
Пошто је то болница у којој си радио, сигурно ти је тамо до данас остало познаника и колега. Замоли их да ти нађу податак колико људи ангажују у току 24 часа за дежурство у ковид-одељењу и са којих одељења их повлаче за та дежурства и питај да ли им та дежурства сутрадан стварају гужве у ординацијама где раде осталим данима. Да се кладимо да ће дневно да се ангажује много више људи за дежурство у ковид-одељењу, него што тренутно има пацијената на ковид-одељењу. Шта може да буде натегнуто? Па да неком нпр. интернисти који једног дана буде ангажован на дежурству, сутрадан не може да прими све пацијенте којима је требао у претходног и тог дана, па се то преноси на други, па трећи и онда опет дође дан дежурства и опет сутрадан у својој ординацији га чека.
Ja sebe uopšte ne precenjujem i pišem razumljivim srpskim jezikom.Možda ne tako dobro gramatički i pravopisno kao ti ali trudim se da ne grešim.
Ма и није проблем којим језиком пишеш, нити је да ли ти некада шкрипи граматика, правопис или ко зна шта већ да се појави, него којим језиком ти читаш јер је са тобом таква ситуација, да ако ти напишем да је нека ствар лоша и да је назовем "**greška на бициклу", ти ћеш да ми замериш зашто тако лоше пишем о бициклима и да ме убеђујеш да су они јако корисне и практичне направе.
A to je za tebe šala.Pa ne znam kako bi izgledalo da se svi tako šalimo.
Не, не - заиста није шала: стварно мислим да свируцкаш Qрцу када пишеш да персираш вакцинисанима из уважавања, јер знам да, како каже "Бијело дугме"...

Zorge.Nema potrebe da me i dalje podmuklo vređaš.Jednostavno je bolje da prekinemo priču.Nemaš više potrebe da mene potcenjuješ da bi istakao sebe,
Miksan reče da si se šalio-tako da si i ti pomalo nerazumljiv.Ali sebe ne vidiš.

Шта подмукло!? Видиш да те "вређам" транспарентно..... Боро Дугићу!

:haha:

О, окупацијо, ниси ни ти била овако тешка.... :rolleyes:

Hajde da skratimo raspravu,ko zeli da se pelcuje stocnim lekom,samo napred!Ko sumnja u stocni lek,ima ovaj delimicno proveren špric!
Rasprava ko je u pravu nevodi nicemu,Djoka teniser i njegova privatna prica vode u bespotrebnu raspravu!
Drzava nema lovu za subvencije,to sve vodi u pricu koje treba da se drzimo a ne da mlatimo tudju praznu slamu

Послато са SM-A325F помоћу Тапатока

ima ovaj delimicno proveren špric!
'Ваки? :unsure:

punilica-za-kobasice-4-5l-inox-stojeca~16191.jpg

Nazad
Vrh