Ivermektin kao lek protiv korone

Ne planiram vise da pisem u ovoj temi, mislim da je dosta bilo i da nema nikakve svrhe, zelim vam svima puno zdravlja i srecan Bozic i da lepo provedete praznike u zdravlju i veselju, nadam iskreno da ce uskoro proci sve ovo jer to je najmanja opasnost, mnogo gore stvari nas ubijaju.

Neki dr veceras rece na tv , nisam zapamtio ko je , ali neki strucnjak iz oblasti , da ce kovid i dalje biti br1 u obolijevanju ali da je izgubio na snazi i da pada na 5,6mjesto oboljenja po opasnosti . Tj izlazi iz mode

Sve je ovo jednostavno, vakcinacija nije obavezna i nikada nece biti u to sam ubedjen,
'Оће, у случају да инфицирани затрпају здравствени систем, да га блокира до те мере, да просто не функционише више, па људи почну да трпе последице независно да ли имају упале мокраћних канала, слепог црева, катаракте, урасле нокте, подеротине, којекакве фрактуре или којешта друго. Или, што је мало вероватно, али могуће, да вирус постане леталнији.
Kod nas su uglavnom primali vakcinu ljudi kojima posao zavisi od toga, da bi izbegli probleme i stariji ljudi koji su podlegli pinku i ostalim rezimskim govnima.
А у мојој околини они који вакцину схватају као превентиву да им се евентуална инфекција не искомпликује и спаси их тежих облика болести. Ко зна, можда је вакцина разлог због кога се ја до сада нисам инфицирао короном, иако се показало да сам више пута био у контакту са инфициранима.

Чекај, кад кажеш да су код тебе вакцину примали они којима посао зависи од тога, мислим да си се управо ти пожалио да се твојој супрузи не нуди никаква алтернатива - или да се вакционише, или да остане без посла. Додуше, само по себи, то што си писао јесте алтернатива, или-или, ал' кажи нам: је л' ти се супруга вакцинисала и да ли јој је то утицало да задржи своје радно место?
sada je dosla vakcina ljudi su prosli podjednako, uopste me ne zanima statistika znam da nije tacna, ovde nije bilo razlike ko je primio a ko nije, umrli su dosta vakcinisanih, isto kao i ovi koji nisu, mnogo je tesko voditi statistiku o tome,
Пошто пишеш тебе статистика не занима, како си уопште дошао до тога да су људи "прошли подједнако"? Да би знао да су људи "прошли подједнако", морао би да и сам правиш неку статистику, али сам сигуран да то ваљано не можеш да урадиш ни у свом месту јер број становника, број инфицираних који су вакцинисани, број инфицираних који нису вакцинисани, број оних који су прележали инфекцију пре појаве вакцине... И где онда рачунаш оне који су вакцинисани, а до сада су претекли? ИМаш ли и таквих у својој околини? Овако имамо то да ја за своју тврдњу да људи нису "прошли одједнако", имам којекакве аљкаве светске статистике и лепе графиконе, а ти случајеве својих појединих (не свих) комшија и своје уверење да су људи "прошли подједнако".
znam domacinstva koja su zavijena u crno i to cela kuca, znam zenu kojoj je umro muz pre 5-6 dana a nju upisali da je pozitivna a vec je bila, licno je cula od lekara dok je cekala nalaze u drugoj sobi da nije jos pozitivna ali bice, i da je upisu kao pozitivnu, zeni ne fali nista, nije ni jedan simptom imala, testirala se sa muzem koji je izasao kuci i umro posle par dana,
До сада, ко од нас не зна у својој околини не зна куће које су се угасиле због короне? Ето ја знам у свом селу случај од јесенас, када су се због короне, без обзира што се ради о старијим људима, "у цугу", у року од пар недеља, угасиле три куће. На жалост, ништа то што видиш у својој околини није другачије било где по Србији.

И како видиш тај случај са женом и њеним мужем који је умро пар дана после посете дому здравља - као аљкавост лекара или као некаву заверу, можда попуњавању норме по броју инфицираних у том дому здравља?
ovo je opste ludilo, sada imamo 10000 pozitivnih ali manje smrtnih slucajeva, kome verovati?
Погребном предузећу?
Nov soj verovatno?
"...И тепаћу му, и мазићу га, и зваћу га Омикрон!"
Ali nije to vazno, imao bih svasta da napisem ali necu, postujem svaciji izbor, nisam anitvakser svaku sam vakcinu primio ali ovu necu, to je moja licna stvar, ne moram ja da radim ono sto rade drugi verujem u ono sto vidim i dobro je dok je tako
Да ме убијеш, ако немам утисак да си то поновио више пута.
ali razlika je u tome sto je sada zaraza 10puta veca nego ranije ali sve dok je ljudima dobro, dobro je.
Их, ни мање, ни више, него баш 10 пута? ;)

Kod mene u okolini neki ljudi dobili koronu ali bez nekih ozbiljnijih simptoma.Čak i jedan stariji čovek od 85-86 g. nije imao nekih problema.Nisu vakcinisani.

Ja ne mogu da vjerujem, da ti jednostavno ne mozes da skontas da COVJEK NECE DA SE BOCNE, I DA VAKCINA NIGDE NA SVIJETU NIJE OBAVEZNA.Koliko god u ovoj temi lupanja ima ti si brate najgori, tupis li tupis a o pametovanju da ne pricam.
Hristos se rodi!

Pa sta da ti kazem volim da podjebavam malo ove sto gutaju lek za stoku ko sotke, koji guraju pavlovicev mast u nos, koji gledaju u jednog tenisera kao u nekog boga, koji velicaju nekog politicara...

Ako neces da citas moja lupetanja imas opciju ignore.

Zorge
Kao prvo-nikada kod nas neće biti obavezna vakcinacija-koliko god Vi želeli.A mislim da i struka i naučne studije govore da je vakcinacija neučinkovita u jeku epidemije.
Tvoja okolina je izgleda,mnogo drugačija u odnosu na Željkovu.Mislim-obrazovanija.Nisu se vakcinisali zbog posla i putovanja nego iz ubeđenja.Treba Vas uzeti kao primer.
Statistiku sprovode oni kojima više niko ne veruje.
Kod nas ne znam u bližoj i široj okolini da su se kuće ugasile.I ta konstatacija ti nije tačna da je svugde kao kod tebe u selu.
Od 9000 ljudi,mali broj je umrlih i na respiratorima.Verovatno se kroz Omikron polako vraća grip ali to naravno neće niko priznati.Samo da napomenem da struka kaže da i grip može biti smrtonosan.
Prestankom brojanja,prestaje histerija oko korone-Preporučio bih struci da malo više sada broje obolele od karcinoma-možda se spase mnogo više života jer ljudi teško prihvataju činjenicu da su oboleli od opake bolesti.Na celu našu opštinu radi samo 1 onkolog a oko covida na stotine.
Pa ima još bolesti za koje obični ljudi ni ne znaju,kakva je statistika.Ovi bolesnici su pušteni niz vodu (mnogi).
Prestankom histerije oko covida će moći da se leče i vakcinisani i nevakcinisani od drugih bolesti a ne da ih gubimo i jedan veliki deo se pripisuje covidu.

Код мене у околини је био талас вакцинације у новембру да би могли за дочек нове године. Резултат јуче један за каменицу. А колегиница ми каже из њеног села човек пре пар дана исто каменица. Нису били директно здравствено угрожени али би у коло да уђу. Можда су имали неки хронични здравствени проблем али је организам то сам регулисао.

Hristos se rodi!

Pa sta da ti kazem volim da podjebavam malo ove sto gutaju lek za stoku ko sotke, koji guraju pavlovicev mast u nos, koji gledaju u jednog tenisera kao u nekog boga, koji velicaju nekog politicara...

Ako neces da citas moja lupetanja imas opciju ignore.
Prilazi mi covek juce na pijaci bled kao krpa a smrsao jedno 10 kila oci upale u ocnu duplju nisam ga video 2 meseca jedva sam ga prepoznao i pitam ga JESI LI DOBRO NESTO MI DELUJES UMORNO a on odgovara NE PITAJ ME NISTA ZAKACILA ME KORONA NA OBA PLUCNA KRILA A PRIMIO SAM 3 VAKCINE I JEDNU PROTIV GRIPA ❓ JEDVA SAM SE IZVUKAO :sta:.
Povodom ove recenice da neki guraju mast u nos ili piju sirupe za stoku a da ti volis da podjebavas podsetio bih te DA TI NISI ZASTICEN I DA NE BI TREBALO DA PODJEBAVAS JER SU MNOGI VAKCINISANI ZAVRSILI KARIJERU ILI SU BRUTALNO NADRLJALI KAO OVAJ MOJ PRILJATELJ TAKO DA I PORED VISE TRETMANA NEPROVERENIM EKSPERIMENTALNIM TEKUCINAMA TI SI IZLOZEN KOVIDU 19 I TVOJE TELO IMA SVE SAMO NE POSEDUJE ANTITELA .Amerikanci su nas prvo OBOGATILI OSIROMASENIM URANIJUMOM pa su nam uvalili GMO SEMENA za ishranu a sada dusebriznici zele i da vakcinisu .Tebe DA a ja bih se zahvalio na brigi i paznji pa bi da sacekam jos malo ALI TI KOJI SI SE SPRICOVAO NEPROVERENIM SUPSTANCAMA VERUJ MI MOJ MIKSANE TI SI POSLEDNJI NA FORUMU KOJI SME DA PODJEBAVA. Podlegao si krajnje mizernoj i neuverljivoj propagandi koju su kod nas sprovodili politicari sa sumnjivim diplomama rezijski doktori koji rade van Hipokratove zakletve a reci tipa REKLA STRUKA ILI NAUKA ❓veruj mi ovo je sve samo ne struka i nauka a sto se tice ove 3 doze koje si primio moj ti je ludi savet STAVI KRPU NA USTA I NAKVASI JE RAKIJOM PO MOGUCSTVU PRVENAC I NACEPAJ SE DOBRO BELOG LUKA I NE IZLAZI SE BEZ PREKE POTREBE INFEKCIJI i stalno ponavljaj u sebi JA NISAM ZASTICEN JA NISAM ZASTICEN jer ako krenes da ponavljas u sebi JA SAM ZASTICEN JA SAM ZASTICEN OPUSTICES SE I NESVESNO IZLOZITI INFEKCIJI
Za kurcenje je jos rano to cemo tek kada i ako prodje ovo ludilo a do tada cemo da budemo mirni kao bubice i da ne izazivamo sudbinu a ovaj odozgo nas samo gleda i smeska se

Posto se mnogi ovde na forumu pozivaju na rec STRUKA ili ZAKON i razne druge imaginarne i neuverljive teze i planove za suzbijanje infekcije koju su pustili isti ovi koji prodaju vakcine ,moje pitanje za koje sam siguran da mi niko od vakcinisanih nece dati odgovor jer nemaju svoj stav i svoje razmisljanje je DO KADA NAMERAVATE DA SE IZLAZETE VAKCINACIJI I AKO BUDE TO ,,STRUKA ,,ZAHTEVALA DALI CETE ICI SA VAKCINACIJOM U NEDOGLED ILI CETE JEDNOG MOMENTA RECI SEBI ,,DOSTA JE BILO,, :nono:
Kada sam pomenuo da su mnogi vakcinisani zastali u jednom momentu i rekli NEMAM NAMERU DA NASTAVIM DALJE SA OVIM ovde na forumu sam zakljucio da vecina vakcinisanih i dalje ima cvrst stav u stilu EVO TI RUKA I SPRICAJ DOKLE GOD BUDE TREBALO TJ DOKLE GOD STRUKA NALAZE ❓A NARAVNO DA NALAZE JER SU FARMACEUTSKE KUCE NAPRAVILE NAJVECI BUM NAJVECI PROFIT U ISTORIJI RADI SE O NEZAMISLIVIM I VRTOGLAVIM BROJKAMA i upravo zbog toga sam ubedjenja da se ovo nece zavrsiti skoro jer gvozdje se kuje dok je vruce SAMO STO CE NEKI U CELOJ OVOJ UJDURMI DEBELO PROFITIRATI DOK CE NEKI BITI U SVRSI ,,nauke tj profita ,,

Iz cista mira u zadnja tri posta opet vaskrsne pisanje o nepotrebnom vakcinisanju. Ljudi, ako hocete vakcinisite se, ako necete nemojte i kraj price. Neko seje DKC neko AS neko kaze da je bolji prvi neko da je drugi, ali nema toliko ubedjivanja i teranja jednog te istog.

Znaci MIKSANE ti iskusno smatras DAJE BOLJE DIREKTNO UBRIZGAVANJE FULL INJECTION od guranja tovatne masti u nos a ajde sto se SPRICAS U 16 NEGO BI JOS I DA PODJEBAVAS :sta: .Legendo kakvi su planovi za buducnost JEL IDES DO KRAJA SAD KAD SI VEC USAO ILI MOZE DA SE DESI DA NAGLO PRIKOCIS I DALI PREFERIRAS ZAPADNU MEDICINU ILI SI ZA ORIJENTALNU DREVNU BUDISTICKU MEDICINU ILI TREBA MIKSOVATI PA KO PREZIVI PRICACE 🎪

Iz cista mira u zadnja tri posta opet vaskrsne pisanje o nepotrebnom vakcinisanju. Ljudi, ako hocete vakcinisite se, ako necete nemojte i kraj price. Neko seje DKC neko AS neko kaze da je bolji prvi neko da je drugi, ali nema toliko ubedjivanja i teranja jednog te istog.
u pravu si COCI064 skroz ali dali je sada uopste pametno posle svega ici na 4 -vrtu dozu i dali je to uopste realno u ovom trenutku odgovori mi molim te ti si barem realan u svojim stavovima i dali se sada iz ove perspektive ipak cini da je bilo previse medijskih manipulacija ili treba nastaviti i dalje sa uputstvima iz kriznog staba sada nam je tek sve maglovito i nejasno ❓

Toliko ima lepih tema, a mi silujemo ovu. Mene je na primer ganula jedna recenica coveka Hrvata, katolika ciji je bol vanzemaljski jer mu je sin nestao u Beogradu. U svojoj tragediji on u svojoj izjavi cestita Srbiji i Srbima Bozic. Nek mu je Bog u pomoci.

Zavisi kojim statistikama vjerovati , dali tvojim , po tome sto si sreo covjeka upalih ociju i da su mnogi vakcinisani otputovali i da uopste nemaju antitijela , ili svim svjetskim podacima , vise od 150 drzava svijeta koje govore drugacije . A ja neznam ni 1 brojem drzavu na svijetu koja je iznijela podatke o istoj smrtnosti sa i bez vakcina ili kontra efektu . Bilo je pokusaja ovde izokretanja statistike Izraela , Svedske ,... ali nisu bili tacni sto se moze provjeriti o njihovim preporukama i statistici , npr Izraela . Svako neka radi kako hoce , ja npr cu vjerovati cijelom svijetu , nebih vjerovao mornaru sa postovanjem , premda nije uredu iznositi bitne podatke tako olako gledajuci sa pijace.

Dr Nestorovic se stalno poziva na zvanicne podatke statistike, raznih drzava, najcesce ovih sa ''zvucnim'' imenima, ali ga proglasise jeretikom jer covjek ne navodi vodu na njihovu livadu.

Nazad
Vrh